kapusta 05.10.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 no to gratuluje babci - ja sam umię to dopiero od paru lat Pozdrawiamteraz juz naprwde idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Górale !!! Właśnie mój kierbud nakazał rozbiórkę połowy dachu na drugiej budowie . WSZYSTKO zbili gwoździami , nie ma nawet 1 śruby ... ciekawe ... a czym motywuje rzekomą szkodliwośc gwoździ w więźbie Szanowny Pan Kierownik Niegóral ? i w czym /niby/ śruby sa lepsze od gwoździ ?/wg Niego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 06.10.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Pilnie szukam górali do wykonania więźby dachowej w Elblągu, gwarantuję nocleg. Jak ktoś ma namiary to bardzo proszę podać, zima się zbliża... Do noclegu ,bedziesz jeszcze mosial dozucic calodzienne jedzonko i 300pln na osobe plus prysznic z ciepla woda Zapomnialem o majstrze 500pln GORALI porabalo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.10.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 ciekawe ... a czym motywuje rzekomą szkodliwośc gwoździ w więźbie Szanowny Pan Kierownik Niegóral ? i w czym /niby/ śruby sa lepsze od gwoździ ?/wg Niego/ przyłączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 06.10.2007 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 tyle odpowiedzi ale żadnej konkretnej...Wracam zatem do meritum pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.10.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Jaśnie Kolega wybaczy, że niegórale i nie cieśle piszą i w dodatku nie na tematale nie obawiaj się, jak tylko te prawdziwe się dowiedzą, to całe Podhale do Cię ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 06.10.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Mclear- nie denerwuj się myśmy dbali o to, żeby ten temat był na górze górale z reguły w nocy śpią, a w dzień zabierają się do pracy... i tak jak Ci Barbossa napisał- grunt to dobra informacja ofertę dałeś- życzę Ci samych sukcesów ja z tego tematu już spadam pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 tyle odpowiedzi ale żadnej konkretnej... Wracam zatem do meritum pytania... wiesz ... gdybys napisał, ze poszukujesz cieślę - to pewnie odzew byłby wiekszy gdybys to ogłoszenie dał w dziale ogłoszeń - to być moze jakiś Góral z Podhala by to ogłoszenie wyłapał ... i przekazał innym Góralom jednak mysle, ze do wykonania więźby wystarczyłby ciesla z okolic Elblaga - a takiego najłatwiej "namierzyc" pisząc post w swojej /regionalnej/ grupie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 06.10.2007 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 1. tutaj są same partaki...2. mają terminy dopiero na pezyszły rok3 dach jest skomplikowany a partaki wolą szybką kasę na łatwym dachu4 górale nie takie dachy robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 ... 4 górale nie takie dachy robią moze generalizujemy ... ale zgadzam sie z Toba Góralowi wystarczy ze stoi dom ... projekt moze byc lub nie ja miałem tez ciekawy dach i ciesle, który na projekt nawet nie spojrzał - więźbe "zaprojektował" w ciągu 15 min niestety nie był Góralem ... pochodził z Podkarpacia ... tak wiec - nie moge Ci pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 07.10.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 1. tutaj są same partaki... 2. mają terminy dopiero na pezyszły rok Ad1 polemizowała bym ad2 paproki nie mają terminów na przyszły rok, tylko są dostępni od razu ad ode mnie znam prawdziwego fachurę z Jantara (zdaję się że to niedaleko od Ciebie ?) no ale nie jest góralem, więc chyba odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 07.10.2007 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 uwierz mi, mam dach rozpoczęty ale porzucony przez poprzednich fachowców, każdy z którym rozmawialem przez tel. to jaki to nie fachowiec, jakich to dachów nie robił... Potem na miejscu na budowie wszystkim szczęka opada i raptownie okazuje sie że nie maja terminów - choć z rozmowy przez tel. wynikało co innego. Dziś był u mnie góral co kończy dach nw pobliżu to powiedział że zrobi bez problemu za ok. 1,5 miesiąca ale cena mi całkowicie nieodpowiada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shorcik 07.01.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Pilnie szukam górali do wykonania więźby dachowej w Elblągu, gwarantuję nocleg. Jak ktoś ma namiary to bardzo proszę podać, zima się zbliża... Witam, Ciesielsko-Dekarska firma Wiór-Dek oferuje swoje usługi. Posiadamy duże doswiadczenie. Ostatni wykonany dach do projekt archeonu "Dom w petuniach". Zapraszam na wior-dek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 07.01.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 nekro dekady, 2007 > 2015, nieźle swoją drogą ciekawe czy OP już coś z tematem ruszył, a może już skończył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts