milo_p 19.10.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Cześć, uzupełniłem zaległości fotograficzne w moim dzienniku, zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mirek 22.10.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Śliczny dom ,śliczne drzwi, okna i elewacja również . Też myślimy o takim kolorze. Ogólnie pięknie. Pozdrawiamy Iza Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mirek 22.10.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Mamy nadzieję, że na kolejne zdjęcia będziemy krócej czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo_p 23.10.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 fajnie, że Wam się podoba-dziękujemy. myślę, że już niedługo będę miał więcej czasu na wklejanie zdjęć. u Was jakoś nie widać świeżych fotek, więc trochę "przyganiał kocioł garnkowi" czekam na wklejenie postępów na Waszej budowie. pozrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fosia 30.10.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Witaj Milo i cześć wszystkim, którzy budujecie APS 147. Przyznam, że podglądam czasem co dzieje się ciekawego w tym dzienniku budowy i cieszę się razem z inwestorem z efektów jego działań. Ja też buduję podobny domek i mam już zakończone pokrycie dachu blachodachówką. Ponadto ocieploną frontową ścianę za poradą "dachowców" przed położeniem blachy. Skończyły się pieniążki i poczekamy do wiosny z resztą prac i kredytem, który trzeba będzie zaciągnąć. Mam tylko nadzieję, że nie będzie z nim problemów. Pozdrawiam i życzę wytrwałości i ....kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mirek 28.01.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Witamy, jak tam Twoja budowa ? - nasza stoi już dłuższy czas w miejscu , ale bardzo chętnie pooglądamy jakieś Twoje nowe zdjęcia Pozdrawiamy Iza Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo_p 29.01.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 witam, u mnie trwają prace wykończeniowe wewnątrz, już niedługo planujemy przeprowadzkę. nie mam czasu na fotki zawsze jak jadę to tylko robota i robota;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mirek 09.05.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Witam, jak tam postępy wykończeniowe - budowa wszystkich już wykończyła ?Może w wolnej chwili wrzucisz drobne zdjęcia ? Coć tu strasznie cicho w tym Twoim dzienniku. Pozdrawiam Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts