ptr2 28.02.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jak już dostanę swoje dachówki to dokładnie opiszę firmę (nazwa, nazwisko szefa sprzedaży na Polskę i dołączę plik dzwiękowy z komórki-rozmowę żony z tym Panem). Na razie osiągnęli swoję - boje sie trochę że moja więdźba zamoknie i się zniszczy kiedy będe się bujał z "obrażonym" szefem sprzedaży po ujawnieniu moich rewelacji.... Też podejrzewam że ktoś dostał mniejszy upust albo cos podobnego i moje dachówka poszła w świat. Co prawda się na tym nie znam ale nie wyobrażam sobie żeby znana niemiecka firma produkowała specjalnie dachówki dla jednego klienta końcowego. No chyba że są to złote dachówki albo dach ma 10 tys m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 02.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 gość rzeczywiście dziwny.... pewnie ta "niemiecka" firma odcięła mu internet i nie może nic więcej napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam Wysocki 03.02.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 bo już nie możemy się wszyscy doczekać !!! napisz jak zagniotłeś ich na miazgę i jak długo cię przepraszali... Adam W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bier nat 08.02.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jako Twój ziom z Poznania jestem z Ciebie dumny, nie będzie Niemioszek pluł nam w twarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts