Tahoma 06.10.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 ile za połozenie m2 płytek i wstawienie drzwi wew. wraz z oscieżnicą (Kraków). Terminowego i solidnego fachowca znacie?ja sie do Krakowa przeprowadzam i zadnej złotej rączki nie znam...HELP![email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENE-ENES 14.10.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 drzwi wew. zazwyczaj przy zakupie to 100 zł za sztukę i 7% vat. ja wziąłem na 22% i ekipa która przywiozła od razu zapytała o montaż i skończyło się na 30 za sztukę z materiałem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.10.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Wczoraj facet mi powiedział, że za montaż drzwi wewnętrznych - uwaga! 250 zł A glazurnik, który teraz u mnie kładzie płytki, chce 180 zł, a ja myślałam, że to drogo i znajdę tańszego. A ile może kosztować powiększenie otworu drzwiowego? Zostawili mi za wąskie otwory i teraz muszę je powiększyć, żeby nie robić drzwi na zamówienie. Z powodu braku kasy drzwi miały być tanie, żeby kiedyś można było wymienić na lepsze. Teraz się okazało, że wstawienie drzwi + powiekszenie otworów, to koszt wyższy niż same drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 26.10.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Wczoraj facet mi powiedział, że za montaż drzwi wewnętrznych - uwaga! 250 zł A glazurnik, który teraz u mnie kładzie płytki, chce 180 zł, a ja myślałam, że to drogo i znajdę tańszego. A ile może kosztować powiększenie otworu drzwiowego? Zostawili mi za wąskie otwory i teraz muszę je powiększyć, żeby nie robić drzwi na zamówienie. Z powodu braku kasy drzwi miały być tanie, żeby kiedyś można było wymienić na lepsze. Teraz się okazało, że wstawienie drzwi + powiekszenie otworów, to koszt wyższy niż same drzwi Powiekszyc otwór nie problem ,ale tez wymaga pracy Z jakiego marteriału ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam Przepraszam że dopiero teraz odpowiadam Sciany z maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartelus 09.11.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Witam Przepraszam że dopiero teraz odpowiadam Sciany z maxa A jak w nadprozach sa druty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts