dk37 06.10.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Witajcie, co prawda jestem tu już ....3 dzień? ale dopiero teraz dotarłam właśnie tu. Odkąd się tu zalogowalam moja praca legła w gruzach, ...ciągle tu zaglądam Poza tym bardzo tu miło u WAs! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia60 06.10.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 witam też mam ten problem odkąd się zalogowałam to więcej czasu siedzę przy komputerze / przedtem mnie to nie interesowało /. czytam zdobywam wiedze ... projekt mam wybrany tej samej autorki tylko mo4a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dk37 06.10.2007 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 to witaj w klubie , nie sądziłam że budowlanka stanie się moim hobby , jeszcze przeszkolenie w warsztacie samochodowym i będziemy mogły pogadać z każdym facetem (no prawie.. ) każdym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia60 06.10.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 w moim przypadku zainteresowanie budową trwa już 3 rok ...wreszcie znalazłam odpowiednią działke .. morze na wiosne rusze .. muratorów troche się nazbierało , część wiedzy w głowie zostało ... ślubny czyta tylko nagłówki potem czasopismo mnie podsówa czytaj mówi a potem pyta czy już wszystko wiem . jeśli z kimś jest podjęty temat budowy to mówi " gosie pytaj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.10.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 08.10.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts