mmmagdaa 06.10.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 bylam na budowie i nie podoba mi sie jak klada wiezbe dachowa. Czy ktos ma moze jakies zdjecia czy rysunki dobrze polozonej wiezby. budujemy Piasek pustyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanuszC 06.10.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Chyba będzie i łatwiej i z sensem ze to Ty zamieścisz swoje zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmagdaa 06.10.2007 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 w tej chwili nie mam takiej mozliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 wiec moze wysil sie odrobine i napisz dlaczego Ci sie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgyus 06.10.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 jakos nie widze piasku pustyni z wiazba dachowa:)przeporaszam ale powstrzymac sie nie moglem:)slyszalem o rozach pustyni choc i z nimi ni jak wiezba dachowa nie idzie w parze ale piasek pustyni??a tak na marginesie to wspanialy opis zle zrobonej wiezby Pani zamiescilawszytsko widac jak na dloni pozdrawiam i zycze dobrej wiezby z tego pisku pustyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 07.10.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 pewnie chodzi o krzywo ułożone krokwie ale to moje domysły i niestety na tym się kończą..... Szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar251 31.05.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 witam.przepraszam ze nie zalozylem nowego tematu no ale jestem tu pierwszy raz i nie ogarnelem jeszcze tej strony .mam takie pytanie mianowicie wkrotce bede musial podac do tartaku wymiary belek.w sumie to wszystkie znam problem jest tylko w tym ze mam trzy platwie 15/20/13500 w tym jedna kalenicowa. kazda z tych belek opiera sie w czterech punktach na scianach z maxa 29.nikt mi nie utnie tak dlugich kantowek zreszta bardzo by sie poskrecaly napewno i trzeba je podzielic na dwie czesci .musze wykonac zlacze na nakladke skosna i skrecic srubami zeby to polaczyc i wiadomo odpowiednio dluzsze te belki .tylko teraz jak to zlacze ma lezec wzgledem osi sciany tzn czy os tego polaczenia ma sie pokrywac z osia sciany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar251 31.05.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 (edytowane) no i czy ciecie ma byc w pionie czy poziowie tego zamka znaczycie na nakladke prosta.w dlugosci podalem jedno zero za duzo Edytowane 1 Czerwca 2015 przez oskar251 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eryk16 02.06.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Najlepiej na osi ściany jeżeli to możliwe, choć nie ma przymusu.Zastanów się jaka ta nakładka ma być raz mówisz o skośnej a później o prostej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar251 03.06.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 dzieki.chodzilo mi o skosna oczywiscie zle napisalem.mam teraz dylemat czy linia ciecia ma byc w poziomie czy pionie bo wydaje mi sie ze przy nacieciu w pionie bedzie wieksza wytrzymalosc miala taka belka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 06.06.2015 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Złącza zawsze w poziomie. Sam zamierzasz wykonać więźbę? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar251 25.06.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 sam to nie ale mam znajomych ktorzy sie na tym znaja lepiej odemnie.tez jestem ciesla ale szalunkowym a to troche inny temat.dach mam prosty dwu spadowy z jedna lukarna.drewno juz zamowilem i w koncu lipca zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts