marek.Bud 06.10.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 czesc,na forum wpadam od bardzooo bardzo dawna, ale jak narazie wolalem czytac co pisza mili forumowicze. Po krotce, jestem inz bud. a moja dzialka to żelbet, niestety jak do tej pory to mam doswiadczenie na duzych budowach, jednak zakupilem pare miesiecy temu dzialke (14ar) na ktorej chcialbym wykorzystac moje doswiadczenie budujac wlasny domek.jednak jeszcze troche minie zanim uzbieram na chociazby stan surowy:)to tyle na poczatek,spotkamy sie w innych tematach,hejgoraco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.10.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 07.10.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Witamy w Naszym gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.10.2007 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witaj marek.Bud A jeśli chcesz sprawić mi i wielu innym starym zgredom przyjemność to postaraj się pisać poprawnie po polsku, czyli używając polskich liter. Wszystkich liter. Wtedy pogadamy nawet o pół liter-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.10.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witam na naszej wspólnej forumowej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 08.10.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 09.10.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 17.10.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Budowlańca miło powitać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław badeński 18.10.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witam Cię serdecznie. Ja również jestem konstruktorem, może będę mógłw czymś pomóc jak również wiele się od Kolegów i Koleżanek nauczyć.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts