Zielona 30.07.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Dostaliśmy od znajomych.Czy ktoś wie, kiedy się ją podcina, jak pielęgnuje, co zrobić by się przyjęła w glebie piaszczystej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.07.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Zeby sie przyjela najlepiej posadzic i podlewac. Najlepiej podcinac na jesien, na piaszczystych glebach tez dobrze rosnie. Jesli lisie wiednai opadaja trzeba spryskac i patrzyc czy nie ma pajaczkow lub gasienic (w lecie). Jako galazki wspaniale nadaj sie do ikeban. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.07.2003 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Przycinać te zdrewniałe pędy?I kiedy konkretnie na jesień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.07.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Jak straci liscie. Mozna tez na wiosne zanim pusci listki. Gwoli prawdy, to przycianam kiedy dopadne i nic sie nie dzieje - wytrzymala jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zedgrajewo 30.07.2003 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Ja przycinam swoje wierzby kidy mam ochotę i nic im nie jest. Wierzby lubią miec mokro. Moja mandżurka rośnie jak szalona,przez dwa miesiące urosła ok. metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.07.2003 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 To jeszcze ostatnie pytanko: Znajomi wieźli ją do nas kilkadziesiąt kilometrów w samochodzie, później długo była wystawiona na ostre słońce i teraz bardzo zrzuca suche liście (posadziliśmy ją wczoraj). Niedługo zostanie naga. Czy intensywne podlewanie załatwi sprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.07.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Podlewanie i zasilaenie nawozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.07.2003 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 DziękiOgrodnik ze mnie żaden, ale się uczę, byle nie na błędach, bo roślinki będą biedne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.07.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Najlepiej na wlasnych, latwiej zapamietasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts