Pierzasta 06.10.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Witam wszystkich serdecznie. Zawitałam na to forum całkiem niedawno i całkiem przypadkowo, ale zaczęło mnie coraz bardziej wciągać. Nie dawano otrzymałam do dyspozycji całkiem pokaźny kawałek domu po rodzicach, wraz z przylegającym do niego ogródkiem, a raczej z niezagospodarowanym ogrodem. Czeka mnie mnóstwo pracy - remont mieszkania, zagospodarowanie ogrodu itp. A jako, że jestem kobietą, istotą mało techniczną, postanowiłam, że zabiorę się do tego najpierw czysto teoretycznie, czyli czytając forum. Liczę, że w razie potrzeby, znajdę tu wiele różnych ciekawych tematów i nie jedną dobrą radę. Pozdrawiam wszystkich Pierzasta kura domowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.10.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Witam na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 07.10.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.10.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 witaj znajdziesz tu z pewnoscia to , czego szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 08.10.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witam i powodzenia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts