edyryt 09.10.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 ??/?/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 09.10.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 No to se pogadaliście? A na czym stanęło bo się zgubiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 No to se pogadaliście? A na czym stanęło bo się zgubiłam? Stanęło na tym, że w kuchni lepiej będzie przesunąć zlew, a w pomieszczeniu gospodarczym na dole powinna być też pralnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 09.10.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 No i o czym tu gadać - na forumie rozumiemy się bez słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 No i o czym tu gadać - na forumie rozumiemy się bez słów... http://www.greensmilies.com//wp-includes/images/smilies/smiley_emoticons_biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 A nawet na migi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.10.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Wszystko zrozumiałam oprócz tej pary młodej. Może pytanie brzmi: gdzie ich umieścić - w kuchni, pralni, czy piwnicy? p.s. !@#$% )(*&^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Wszystko zrozumiałam oprócz tej pary młodej. Może pytanie brzmi: gdzie ich umieścić - w kuchni, pralni, czy piwnicy? p.s. !@#$% )(*&^ Para młoda to moja sprawka ! Uznałam, że są tak seksowni, że zasługują na foto na tym forum -a to był jedyny wątek, do którego mi pasowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 09.10.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 ...<>... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 09.10.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 ...<>... no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.10.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 zygmor napisał: ...<>... fasola napisał no właśnie Czy aby na pewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.10.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 zygmor napisał: ...<>... fasola napisał no właśnie Czy aby na pewno? To jest pytanie do działu: "Wymiana doświadczeń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 09.10.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 para młoda jest bezkonkurencyjna dawać więcej a tak poza tym, to ze wszystkimi się zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 09.10.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 zastanawiam się tylko dlaczego autor wątku nie zagląda .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 zastanawiam się tylko dlaczego autor wątku nie zagląda .... Nasza wiedza go przerosła ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aa_bb_cc 09.10.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 zastanawiam się tylko dlaczego autor wątku nie zagląda .... No to teraz weszliście mi na ambicję... Zaglądam i to bardzo często, ale "z pewną dozą nieśmiałości", gdyż wielkość wątku przerosła moje niezamierzone oczekiwania Obawiam się, że jeśli zdradzę genezę powstania tego tematu, to wątek upadnie (a to najbardziej rozrośnięty wątek jaki udało mi się założyć - niestety ) Szkoda, że dopiero taki bezsens zainteresował Was, a nie moje konkretne zapytania , ale dobre i to Zatem GENEZA POWSTANIA TEMATU "." (nie powali Was niestety ) Jestem Nowa (tzn: jako pisząca, bo jako czytająca Forum to już stała bywalczyni) i ostatnimi czasy zarzuciłam kilka tematów na tym Forum. Niestety, ku mojemu wielkiemu rozczarowaniu poszły w zapomnienie z kontem - zero odpowiedzi Podczas pisania ostatniego "zaniemógł" mój internet i wysłałam post 2 razy. A ponieważ nie chciałam robić bałaganu na Forum, postanowiłam jeden z nich usunąć. Niestety, moja wiedza na temat usuwania własnych wątków do dziś nie została rozszerzona. Stwierdziłam więc, że najlepiej jak wszystko wykasuję do minimum czyli do kropki. I tak się też stało. Koniec. Ale się rozpisałam, to moja najdłuższa wypowiedź na Forum Szkoda , że to koniec już tego wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 09.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 nie przejmuj się. Każdy tutaj stawiał pierwsze kroczki. Wygląda na to, że stworzyłaś treściwy i poczytny wątek. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 09.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Nie! Nie koniec! Popłakała się ze śmiechu! Fajna z ciebie babka (autoironia to rzadka cecha, zwłaszcza wśród rządzących) aa_bb_cc_dd_ee_ff_gg itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniq11 09.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 zastanawiam się tylko dlaczego autor wątku nie zagląda .... No to teraz weszliście mi na ambicję... Zaglądam i to bardzo często, ale "z pewną dozą nieśmiałości", gdyż wielkość wątku przerosła moje niezamierzone oczekiwania Obawiam się, że jeśli zdradzę genezę powstania tego tematu, to wątek upadnie (a to najbardziej rozrośnięty wątek jaki udało mi się założyć - niestety ) Szkoda, że dopiero taki bezsens zainteresował Was, a nie moje konkretne zapytania , ale dobre i to Zatem GENEZA POWSTANIA TEMATU "." (nie powali Was niestety ) Jestem Nowa (tzn: jako pisząca, bo jako czytająca Forum to już stała bywalczyni) i ostatnimi czasy zarzuciłam kilka tematów na tym Forum. Niestety, ku mojemu wielkiemu rozczarowaniu poszły w zapomnienie z kontem - zero odpowiedzi Podczas pisania ostatniego "zaniemógł" mój internet i wysłałam post 2 razy. A ponieważ nie chciałam robić bałaganu na Forum, postanowiłam jeden z nich usunąć. Niestety, moja wiedza na temat usuwania własnych wątków do dziś nie została rozszerzona. Stwierdziłam więc, że najlepiej jak wszystko wykasuję do minimum czyli do kropki. I tak się też stało. Koniec. Ale się rozpisałam, to moja najdłuższa wypowiedź na Forum Szkoda , że to koniec już tego wątku... I przy tym wątek nie poszedł w zapomnienie Nieźle, nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 09.10.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 zastanawiam się tylko dlaczego autor wątku nie zagląda .... No to teraz weszliście mi na ambicję... Zaglądam i to bardzo często, ale "z pewną dozą nieśmiałości", gdyż wielkość wątku przerosła moje niezamierzone oczekiwania Obawiam się, że jeśli zdradzę genezę powstania tego tematu, to wątek upadnie (a to najbardziej rozrośnięty wątek jaki udało mi się założyć - niestety ) Szkoda, że dopiero taki bezsens zainteresował Was, a nie moje konkretne zapytania , ale dobre i to Zatem GENEZA POWSTANIA TEMATU "." (nie powali Was niestety ) Jestem Nowa (tzn: jako pisząca, bo jako czytająca Forum to już stała bywalczyni) i ostatnimi czasy zarzuciłam kilka tematów na tym Forum. Niestety, ku mojemu wielkiemu rozczarowaniu poszły w zapomnienie z kontem - zero odpowiedzi Podczas pisania ostatniego "zaniemógł" mój internet i wysłałam post 2 razy. A ponieważ nie chciałam robić bałaganu na Forum, postanowiłam jeden z nich usunąć. Niestety, moja wiedza na temat usuwania własnych wątków do dziś nie została rozszerzona. Stwierdziłam więc, że najlepiej jak wszystko wykasuję do minimum czyli do kropki. I tak się też stało. Koniec. Ale się rozpisałam, to moja najdłuższa wypowiedź na Forum Szkoda , że to koniec już tego wątku... ...grunt, że Ci się udało...gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts