OK 11.10.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 weWNETRZny rekord wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.10.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 11.10.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ..........-----------------..................--------------------....................--------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.10.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 noo a ja dopiero teraz tu trafiłam... a taka intrygująca wymiana poglądów...chociaż z kilkoma wypowiedziami bym się nie zgodziła, aczkolwiek mają wiele wspólnego z $%%^&$@@#@%** i ...__-.--,.-- to jednak pójdę w zaparte i stwierdzę, że ,'':.>>-;;',/!@$!$%^& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.10.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Nie, nie i jeszcze raz nie!!! Musi być tak: ----@ %&{,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,} >>>>$%^)*, chociaż z drugiej strony ____(^......;;;; !#&> Tak jest o wiele lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.10.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ok napisał Musi być tak: ----@ %&{,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,} >>>>$%^)*, chociaż z drugiej strony ____(^......;;;; !#&> Tak jest o wiele lepiej Jakie lepiej? Jest o wiele gorzej Ale może będzie lepiej? Tylko kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.10.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ok napisał Musi być tak: ----@ %&{,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,} >>>>$%^)*, chociaż z drugiej strony ____(^......;;;; !#&> Tak jest o wiele lepiej Jakie lepiej? Jest o wiele gorzej Ale może będzie lepiej? Tylko kiedy? Dobra, dobra nie będziemy dyskutować na tematy oczywiste, jak mówię, że lepiej tak: ____(^......;;;; !#&> , to przecież wiem, co mówię Tak ma być, bo inaczej będzie kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 11.10.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 to przecież wiem, co mówię Innej też się tak zdawało: http://akwa.ovh.org/forum/obraz1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 12.10.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ))))))))))))))))))))) a na dodatek :->>>>>>> i to zdjęcie ' //**)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.10.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 to przecież wiem, co mówię Innej też się tak zdawało: http://akwa.ovh.org/forum/obraz1.jpg hłehłehłe to całkiem o mnie a nie dawałam ogłoszenia, ani wywiadu do gazety. Mówiłam od razu, że wiem, co mówię Tylko zakład energetyczny jeszcze się nie zgłosił Ja się muszę do nich zgłosić A może dam ogłoszenie W końcu osoba samotna potrzebuje ciepełka, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 13.10.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 tiaaa reasumując... iz, ponieważ, względem tego co i owszem, jeżeli ktoś komuś coś, ewentualnie nikt nikomu nic, to sprawa jest tak prosta, że nie podlega dalszej dyskusji........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 15.10.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 tiaaa reasumując... iz, ponieważ, względem tego co i owszem, jeżeli ktoś komuś coś, ewentualnie nikt nikomu nic, to sprawa jest tak prosta, że nie podlega dalszej dyskusji........... i w związku z powyższym jestem ZA a nawet PRZECIW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 15.10.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 http://www.i-lo.tarnow.pl/edu/inf/hist/historia/images/hstfig24.jpg --- -.-. -.-.....----..--.... ..--.. ..--.. ..--.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.10.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Iż, gdyż, ponieważ, aczkolwiek mówiąc wprost, badania podają nieraz różnoznaczne odpowiedzi, jednak ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć, iż ponieważ $%&^&^&** ale bynajmniej#%$(%^%^ dobrze wiedzieć chociaż z drugiej strony wcale nie wykluczam, mając na uwadze powyższe, z uwagi na fakt #$%^& odwołuję wszysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 16.10.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 ale w związku z powyższym jakże to tak, że wszystko? to się nie godzi %@%**@#&*& że tak powiem... i $#&$&. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 27.01.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 http://www.humorek.com.pl/c99/w/12.jpg O mattko! Fantastyczna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 27.01.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 no tak %$#&*^()()+_ zgodziłbym sie ale %@)(:"{}\^&^4)@ oooooooooooooo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.09.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ach. Cóż za interesujący wątek odkopałam! A szukałam tematu desek na ogrzewaniu!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia1979 04.09.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 ta fota ślubna to napewno teraz wisi u tej pary w salonie nad kominkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.09.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 ...A szukałam tematu desek na ogrzewaniu!... Przecież to właśnie o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts