jwyorg 08.03.2002 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Czy ktoś z szanownych forumowiczów spotkał się z programem do rozrysu płyt meblowych?. Zamierzam sam wykonać szafki kuchenne ale potrzebny jest rozrys płyt. Na robienie tego na piechote nie mam czasu ani ochoty. Kupno programu za 1600 zł"Nowy rozrys" nie ma sensu dla paru płyt dlatego szukam programu freeware lub schareware.pozdrwJerzy Dziękuję za zainteresowanie i odpowiedzi. Ale co zrobić jeśli firma, która przycina nie ma programu do rozrysu? W dużych miastach tak jest jak mówicie ale są firmy produkcyjne, które usługi cięcia wykonują tylko sporadycznie bo zajęte są produkcją?Jeszcze raz dziękuję za chęć udzielenia pomocy. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: jwyorg dnia 2002-03-08 10:14 ] [ Ta Wiadomość była edytowana przez: jwyorg dnia 2002-03-10 16:00 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HARY 08.03.2002 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Ja miałam robione meble do łazienki. W hurtowni gdzie kupowalimy płyty, po podaniu rozmiarów poszczególnych częci Pani wpisała je w komputer i powiedziała na ilu płytach się to mieci. W hurtowni nam płyty pocięto i odebralimy gotowe z gładkimi brzegami, usługa wcale nie była droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 08.03.2002 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Jeżeli zlecisz pocięcie płyt w dorej firmie to wystarczy podac wielkośc poszczególnych szafek a oni sami sobie wyliczą . Wszystko wliczone w cenę materiału. Mogę polecic firmę w Szczecinie.Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts