ouzo 07.10.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Witajcie, Potrzebuję zrobić w dużym pokoju, 23 mkw wylewkę która by podniosła podłogę o 16 cm. Co proponujecie zastosować jako "wypełnienie"? Czy zwykły styropian grubości 10 cm będzie za miękki? A może jakoś inaczej? Bardzo proszę o rady, zielony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seblo 07.10.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Było o tym dużo na formu, z lektury wielu wątków i autopsji powiem, że najlepiej dać 2x5 cm styropianu twardego i 6 cm wylewki - ja tak właśnie zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lee28 07.10.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Albo dać 10cm styroduru jest znacznie twardszy od steropianu a i nie aż tak drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eltom 07.10.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Albo dać 10cm styroduru jest znacznie twardszy od steropianu a i nie aż tak drogi. Jest droższy i drogość swoją udowadnia przede wszystkim w dużych realizacjach. 23 m2 to faktycznie można pewnie się szarpnąć, ale po co? 2x5cm EPS100 układanego na mijankę załatwi sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts