tuber 07.10.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Czy ktoś buduje ten dom? Co o nim sądzicie? Chciałbym wybudować nie najdroższy dom, funkcjonalny na nie za dużej działce (35x40 m2) wjazd od zachodu. Jakie minusy tego projektu? Wiem że dach jest dość skomplikowany - jak oceniacia kaszty położenia dachu z dachówki ceramicznej - okolice Łodzi?podaję link do projektu: http://www.dobredomy.pl/?id_project=92Czy ktoś ma doświadczenia we współpracy z tym biurem? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomocMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuber 07.10.2007 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Dzięki za dobre słowa Działka w Rąbieniu AB. Już nie moge doczekać się budowy. Najpierw jednak mały problem - czy mój kochany bank da mi kredyt Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts