Joanna i Grzegorz 10.12.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 langerob25 wysłałam Ci na e-maila kilka fotek dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 11.12.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pliszka 17.12.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Dawno mie nie było na Waszej stronce bo.....budowałam swój domek. Może sama nie budowałam, ale wiecie jak to jest. EMOCJE. To trzeba było dowieść cementu, to kamieni zabrakło, a to jeszcze inne problemy.... Ale plan na ten rok zrealizowano na 100 %. Poziom "0" zakończony!!!!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 17.12.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Pliszka gratulujemy wykonania planu To teraz krótka przerwa, a na wiosnę ciąg dalszy? Życzymy dalszych sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.12.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Niech ten szczególny czas cudownychŚwiąt Bożego Narodzenia będzie dla Wasokazją do spędzenia miłych chwil w gronie najbliższych,w atmosferze rodzinnego ciepła, wielkiej radościi wzajemnej życzliwości,pod żywą choinką dużo prezentówa w Waszych pięknych sercach wiele sentymentów,Świąt dających radość i odpoczynekoraz nadzieję,że Nowy Rok będzie szczęśliwszy. http://img386.imageshack.us/img386/8194/christmascard2lh2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 24.12.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Niech Święta Bożego Narodzeniai Wigilijny wieczór upłyną Wamw szczęściu i radościprzy staropolskich kolędachi zapachu świerkowej gałązki.Nowy Rok zaś niech przyniesie szczęście i pomyślność Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianka27 14.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam Mam pytanko dotyczace pradu-Enionu. Za 3 tyg bedziemy w Krakowie na kilka dni i chcemu isc do Enionu wlasnie w sprawie podpisania z nimi umowy. Czy da to sie zalatwic podczas jednej wizyty?? Jak to wyglada?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 15.01.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Damianka27 - wiadomość wysłana na priva. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babs 23.01.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witam serdecznie dawno mnie mnie bylo na forum a tu widzę że domek juz prawie gotowy , my juz otrzymaliśmy pozwolenie na budowe na jesień i mielismy zacząć budowę w listopadzie ale niestety ekipy z powodu pogody nie chcialy brać prac na zewnątrz wiec zaczynamy dopiero w marcu, wiec już nie mogę sie doczekać !!! Teraz jesteśmy na etapie kupowania materiałów moze postaram sie zalozyc dziennik budowy ale narazie i tak nie mam o czym pisac pozdrawiam i życzę dalszych postępów w pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 23.01.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witaj babs U nas chwilowy przestój z powodów od nas niezależnych Okna miały być po 20 stycznia, będą dopiero w lutym Dopóki nie będzie okien nie możemy ruszyć dalej. Na wodę czekamy od 2 miesięcy, bo pan najpierw nie mógł się zgrać ze swoim współpracownikiem, a później zaskoczyła go zima W przyszłym tygodniu jedziemy do domu,więc temu panu chyba już podziękujemy. Trzymamy kciuki za szybkie i bezproblemowe rozpoczęcie budowy Pozdrawiamy J. i G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolo76 23.03.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witajcie. Jestem tu pierwszy raz i musze pogratulować wykonania.W ubiegłym roku rozpocząłem budowę mojego domku ( też glz-31) z małymi zmianami.Zakończyliśmy pracę po wykonaniu fundamentów i wylaniu płyty.Dalej ruszamy po świetach. Dzięki waszym fotką juz dzis mogę zwizualizować moja inwestycje.Będę tu często zaglądał i na pewno będę miał wiele pytań. Zyczę sukcesów. I mam wielka prosbe doklejajcie ciągle nowe fotki to wielka pomoc.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 23.03.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witaj bolo76 Cieszymy się,że nasz dziennik jest pomocny:) Postaramy się odpowiedzieć na Twoje pytania,oczywiście, na tyle, na ile będzie to możliwe. Zdjęcia wklejamy raczej na bieżąco. Pozdrawiamy J i G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolo76 23.03.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Jak u was z kominami tzn. jakie wkłady kominowe zastosowaliście i czy przypadkiem nie zmieniliscie komina w salonie bo widze że ma dwa kanały dymny i wentylacyjny a w projekcie jest tylko jeden. I jeszcze jedno czym będzie opalany wasz domek.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 24.03.2009 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Wkłady,które zastosowaliśmy są zwykłe,ceramiczne,obudowane cegłą pełną. Kanał wentylacyjny dodaliśmy, bo w projekcie go nie ma. Dom będzie ogrzewany węglem, eko-groszkiem. Pozdrawiamy J i G Ps. Możemy Ci przesłać na e-maila kilka fotek z poszczególnych etapów budowy, jeśli chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolo76 24.03.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzieki za szybka odpowiedź. Mam jeszcze prosbę jeżeli oczywiscie nie jest to problem to jakiej firmy te wkłady kominowe i jakiej srednicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolo76 24.03.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Odnosnie tych fotek to byłbym wdzięczny to mój adres [email protected] POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 24.03.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kominy to pustak wentylacyjny 18,8*18,8*24 (kształtki wentylacyjne). Przewód kominowy 200*700 (kominek), 150*700 (komin do pieca centralnego). Niestety firm nie pamiętamy. Zdjęcia postaram się wysłać jutro pod wieczór. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolo76 24.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Wielkie Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolo76 25.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Przeglądałem fotki i mam pytanie - nie widzę wyprowadzonej kanalizacji - jak macie to zamiar rozwiązać?A i jeszcze jedno pisaliście wcześniej ze macie zamiar zamknąć stan surowy w kwocie ok 125tys - czy to sie udało, jaki koszt dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.04.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 **___**_**___**_________****_**___**_______**___****_**__**_______*___**___**__**__*______*__**__***__**___**__*____*__**_____**__*____**_**__**_**________**____**___**__**___*___________*__*_____________*_*____0_____0____*_*_______@_______*_*_______________*___*_____v_____*_____**_____**_______*****_______ Wesołego królika co po stole bryka,Spokoju świętego i czasu wolnego,Życia zabawnego w jaja bogategoI w ogóle kurcze, wszystkiego najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts