pliszka 14.04.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 chciałam się Wam pochwalić stopniem zaawansowania naszych robót, ale nie umiem załadować zdjęcia Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 14.04.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Pliszka poprosimy fotki na e-maila Adres obok priva. Czekamy z niecierpliwością Pozdrawiamy J i G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babs 22.04.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam serdecznie dawno mnie tu nie bylo U nas prace juz ruszone i jesteśmy na etapie murowania parteru wiec strasznie sie cieszę bo juz widać zarys domu, nasza ekipa robi moze dość wolno ale bardzo dokladnie Pogoda jak narazie dopisuje. Wprowadziliśmy kilka zmian jeszcze, ponieważ poszerzony i obniżony zostal fundament garażu ze względu na spadek terenu powstanie nad nim pokój z bezpośrednim wejsciem z holu. Łazienkę przenieślismy do pokoju obok przez co stanie sie przestronna a w jej miejscu powstanie hal na kącik do pracy lub garderobę. Moze uda mi sie w koncu zalozyc dziennik bo juz mam o czym pisać. życzę dalszych postępów w budowie ps. bardzo ładne okna tez myślimy o podobnych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 23.04.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witaj ponownie babs Świetnie, że u Was coś ruszyło. Trzymamy kciuki za w miarę bezproblemową budowę. Ps. Oczywiście czekamy na dziennik Pozdrawiamy J i G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzanna_zawiercie 24.04.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 czemu takie małe te okna Wam wyszły - jeszcze nie spotkałam się z takimi w tym projekcie ... ale za to jest orginalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 25.04.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witaj zuzanna Okna mają wymiar 90x110 cm. Czy małe? Może, ale i tak w każdym pomieszczeniu na parterze są podwójne. Mamy nadzieję, że będą dawać wystarczającą ilość światła Musieliśmy je skrócić żeby zmieściła się wylewka i grzejnik. Pozdrawiamy J i G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianka27 29.04.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 witam serdecznie zerkam co jakis czas do Waszego dziennika i az milo popatrzec ze postepy sa U nas wszystko dosc wolno idzie ale grunt ze do przodu. Teraz bedziemy chcieli instalacje elektryczna na urlopie zrobic. No nie my ale fachowiec Wy macie to za soba. Moze jakies rady macie dla nas?? Jak dzwonie i pytam elekrtykow to maja 2 opcje: kable po scianie lub w rurkach.Musze to obmyslec Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pliszka 10.05.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Chciałam Was zapytać o okno dachowe nad schodami. Czy nie jest utrudniony do niego dostęp? Czy jest wysoko? Boję się, że nie będę umiała go umyć Pozdrawiam Właśnie zalaliśmy parter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 10.05.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 damianka27 odpowiedź w Twoich komentarzach pliszka okno jest trudno dostępne. Niestety... Zostało zamontowane na życzenie mojego męża. Taki malutki kompromis Powiedział, że sam je będzie mył Pozdrawiamy J i G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pliszka 10.05.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Dziękuję za szybką odpowiedź Jestem już pewna swej decyzji - tam okna nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.05.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Mycie okna nad schodami owszem bardzo utrudnione ale za to jakie doświetlenie klatki schodowej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 10.05.2009 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Mycie okna nad schodami owszem bardzo utrudnione ale za to jakie doświetlenie klatki schodowej!! Właśnie o to doświetlenie chodziło mojemu mężowi Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolo76 11.05.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam. Coś mi sie wydaje ze w dzienniku nic sie nie dzieje. Czekamy na kolejne fotki. Jeszcze jedno czy pliszka buduje też glz 31- bo widzę że jest ze śląska tak jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 11.05.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 bolo76 na budowie trwają prace hydrauliczno-grzewcze. Mamy zamontowane rurki pod grzejniki na parterze. Tynkarze wchodzą dopiero ok.20 lipca. Przygotowujemy się też do wrześniowego ocieplenia, montażu drzwi zewnętrznych i bramy garażowej i szamba. Zdjęć chwilowo nie posiadamy. Pliszka też buduje ten sam dom. Pozdrawiamy J i G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabon 27.06.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 budujemy ten sam dom, nasze zmiany: - taras przenieśliśmy na tylną elewację -zmiejszylismy przejście z kuchni do salonu -zamknęliśmy przejście z kotłowni do kuchni a wstawiliśmy drzwi z przedsionka do garażu -zlikiwowaliśmy przypory -mamy piwnicę 16 m2 wejscie pod schodami - ścięliśmy końcówki dachowe(tak to się chyba nazywa) - garaż poszerzyliśmy o metr mamy postawione i ocieplone ściany, położony dach, wstawione okna, doprowadzoną wodę do domku, za tydzień wchodziekipa z dachówką . mamy dylemat co zrobić z tą mini garderoba w najmniejszym pokoju na poddaszu pogubiłam sie trochę na forum ale dopiero zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabon 27.06.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Witam. Czy jest tu ktoś kto buduje Viktorię na Pomorzu? my budujemy na pomorzu zaczeliśmy w lutym 2009, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 27.06.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Witaj gabon. Budowa u Was postępuje w tempie błyskawicznym. My tej garderoby nie robiliśmy, wskutek czego mamy dosyć duży pokój. Chętnie zobaczymy Wasze postępy, więc może prześlecie kilka fotek na e-maila. Ps. bardzo proszę o usunięcie Twojego postu z Naszego dziennika. Wszelkie uwagi, pytania, prosimy wpisywać w komentarzach. Pozdrawiamy J i G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabon 27.06.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Fakt budowa postępuje w miarę planowo, mieliśmy problemy z oknami ( 3- tygodniowe opóźnienie), a i nie obyło sie bez problemów. Klamki w drzwiach balkonowych zainstalowano na wysokości kolan , ale są w trakcie wymiany. teraz czekamy na dachówkę, elektryka i hydraulika. Ekpa od tynków ma dopiero wolny termin jesienią więc się naczekamy. PS tak się zastanawiałam nad tą garderobą ale pomogliście podjac mi decyzję. likwiduje ściankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 02.07.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 PS tak się zastanawiałam nad tą garderobą ale pomogliście podjac mi decyzję. likwiduje ściankę. Zawsze do usług Ps. My na ekipę tynkarzy czekamy pół roku od lutego, ale cóż ile pracy, takie terminy... Pozdrawiamy J i G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabon 11.07.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 U nas zastój- walczymy z dachówką, niestety pogoda nam nie dopisujei ekipa nie moze wejśc na dach.Część okien już wymienione ( 2 z 3 ), czekamy na resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts