langerob25 01.02.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Mam małe pytanko.Jak te Wasze tynki wyszły.Bo widzę ,że ekipa polecana.Ja też właśnie coś szukam.A czy jesteści zadowoleni z wylewek? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 01.02.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 kiki0427 życzymy powodzenia i dużo cierpliwości langerob25 z tynków jak i z wylewek jesteśmy bardzo zadowoleni. Zarówno tynki,jak i wylewki wyszły prosto.Panowie tynkarze musieli u nas nadłożyć trochę materiału, bo ściany były bardzo krzywe,ale to już zasługa naszych murarzy Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 02.02.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Dzięki za odzew.Zamówiłem dzisiaj pana Żmudę.Sądząc po opiniach będe chyba zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 05.05.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witajcie Gratuluje postepow na budowie i trzymam kciuki za dalsze praca. Mam nadzieje ze Wam sie wszytsko do konca ladnie pouklada! Fajny projekcik macie i super go reazliujecie:) A tak poza tym to budujemy w tej samej gminie, a nawet chyba w tej samej miejscowości;) ale o tym juz na priv... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolo76 23.09.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 A może jakies nowe fotki. Chetnie zobaczylibysmy poddasze przed malowaniem. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda9k 17.11.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Witam .pozdrawiam wszystkich Victoriowiczów zastanawiam się nad zakupem tego projektu .Interesują mnie fotki , głównie od osób , które budują z podwójnym garażem.Czy mogę liczy na Waszą pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 03.02.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Się dzieje coś u Was.Ładna barierka.Jak to kosztowo wygląda? Jest ocynkowana? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 04.02.2011 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Dziękujemy za komplement. Barierka jest oczywiście ocynkowana. Koszt wysyłam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolo76 06.02.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Witam. Barierka super też interesuje mnie cena jeśli to możliwe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 07.02.2011 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 bolo76 Wiadomość wysłana została na priva.Pozdrawiamy Joanna i Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolo76 10.05.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Gratuluję że wreszcie dobrneliście do końca. Ja jeszcze się męcze, ale juz wykończeniówka. Może sie jednak przełamiesz i wrzucisz na koniec kilka fotek. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts