Joanna i Grzegorz 08.04.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ...nigdy w życiu... byliśmy na urlopie,i nie bardzo mieliśmy czas na uzupełnianie dziennika, bo dopinaliśmy wszystko na budowę. Kupiliśmy więżbę, cegłę na kominy, okna dachowe i wiele innych. Załatwiliśmy też prąd. Obiecuje, że się poprawię i jutro opiszę wszystko szczegółowo Pozdrawiamy Asia i Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 13.05.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Hej! My też będziemy budować w gminie Czernichów, ale ponieważ Wy już zaczęliście to mam nadzieję, ze uda mi się wyciągnąć od Was jakieś informacje np. o lokalnych hurtowniach... Np. czy kontaktowaliście się z tą betoniarnią w Czernichowie? Czy to tam mają takie ceny, jak piszecie w dzienniku? Pozdrawiam i życzę powodzenia! P.S. Bardzo ładny domek... podobny (ale nie wiem czy to ten sam projekt) stoi w Wołowicach i między Liszkami a Kryspinowem (po prawej stronie jadąć do Krakowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 13.05.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 ja się dopiszę jako kibic i podglądywacz ze względu na bliskość okolicy... będę bacznie śledzić poczynania sąsiadów prawie zza miedzy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 14.05.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Hej My też budujemy ze studia Atrium Jesteśmy na etapie zasypywania fundamentów pod chudziak. Będę trzymać za Was kciuki I życzę duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo cierpliwości bo będzie potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 14.05.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witam sąsiadów Vafel Tak to tam mają takie ceny betonu. Ten domek,który stoi między Liszkami a Kryspinowem to prawdopodobnie 'Dudek". Studio Atrium ma kilka podobnych domków,ale z różnym rozkładem pomieszczeń i różną powierzchnią użytkową. A co do Wołowic - też się zastanawiamy czy to nie ten sam? Anoleiz można wiedzieć gdzie budujesz? Agata i Łukasz Tak cierpliwość ponad wszystko Choć mam nadzieję,że takich wypadków jak ta z koparką będzie jak najmniej i pójdzie w miarę sprawnie. Ach ta nowoczesna technika [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 14.05.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 To ja jeszcze dopytam o dwie rzeczy: 1. Jaki koszt swojego domku przewidujecie?2. Potrzbuje gruzu do utwardzenia drogi - czy może znacie kogoś, z okolic Czernichowa kto chętnie by się pozbył, może gdzieś koło Was ktoś ma? Dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.05.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 nie buduje... remontować będę w Wołowicach ) więc rzut beretem od Was, o ile się zdążyłam zorientować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 14.05.2008 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Vafel mamy nadzieję zmieścić się w ok 125 tys. zł stan surowy otwarty. Generalnie mamy już wszystko kupione do tego etapu, łącznie z oknami dachowymi Został nam tylko beton, który nas szarpnie za kieszeń no i oczywiście robocizna do zapłaty. Na Twoje drugie pytanie niestety nie jestem w stanie w tej chwili odpowiedzieć, ale mogę popytać. Anoleiz widziałam Wasz domek Piękny i bardzo zadbany. Można z niego zrobić bardzo ładny dworek [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianka27 27.05.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dawno nie zagladalam do waszego dziennika a tu tyle zmian Fundamenty sa to juz za chwilke bedzie caly domek - super!!! My mamy w koncu ekipe i za 2 tyg jedziemy na urlop zeby zaczac prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 27.05.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Widzę że praca wre I bardzo dobrze oby tak dalej. Pogoda ma być teraz super to wszystko raz dwa pójdzie. Trzymamy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 27.05.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dziękujemy za wsparcie Damianka27 liczę, że jak już zaczniesz to założysz dziennik budowy, abysmy i Tobie mogli kibicować Agata i Łukasz tak coś ruszyło Liczymy, że teraz będzie już z górki. Tak, jak u Was Pozdrawiamy [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianka27 29.05.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Asiu postaram sie zalozyc dziennik jak juz bede mogla zdjecia wstawiac. Narazie mam tylko 2 zdjecia samej dzialki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianka27 29.05.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Jest tylko jeden problem - odleglosc. My mieszkamy daleko od miejsca budowy i nie bede na bierzaco (prawdopodobnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babs 29.05.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witam! Ja tez wraz z mezem budujemy GLZ 31 Victoria, wprowadziliamy kilka zmian takich jak przeniesienie tarasu na tyl domu, podwojny garaz oraz kilka drobnych zmian, obecnie jestesmy na etapie wprowadzania zmian do projektu wiec jeszcze dluga droga przed nami, ciesze sie ze jeszcze ktos buduje ten dom gdzy zawsze bedzie sie mozna wymienic jakimis informacjami i uwagami, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babs 29.05.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 PS czekam na kolejne zdjecia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 29.05.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 damianka27 nie przejmuj się. Zdjęcia z opóźnieniem też mile widziane. My tez mieszkamy daleko od budowy, ale zdjęcia mamy na bieżąco przesyłane W końcu inwestor powinien czuwać nad własną budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 29.05.2008 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witaj babs a można wiedzieć, gdzie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babs 29.05.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witam budujemy w Bielsku-Białej. Jak na razie to jesteśmy na etapie początkowym więc długa droga przed nami Widziałam podobny już wykończony dom i do razu strasznie nam sie spodobał. Jest według mnie bardzo funkcjonalny no i mam nadzieję ze nie drogi w budowie No ale to sie okaże. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babs 30.05.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Witam was Joanno i Grzegorzu czy mozna wiedziec ile kosztowaly was fundamenty tzn robocizna? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisulek 30.05.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Witam, pięknie, pięknie.....u nas wczoraj zalane ławyi teraz niestety min 3 tyg. przerwy bo ekipa kończy drugą budowę. W sumie fajnie że jesteście o krok do przodu to bedziemy codziennie podglądać. Piszcie tylko o wszelkich "awariach" żebyśmy wiedzieli czego się wystrzegać ale oczywiście nie życzymy.... Pozdrawiamy Magda i Paweł [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts