Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Glz31 Victoria

Recommended Posts

...nigdy w życiu... byliśmy na urlopie,i nie bardzo mieliśmy czas na uzupełnianie dziennika, bo dopinaliśmy wszystko na budowę. Kupiliśmy więżbę, cegłę na kominy, okna dachowe i wiele innych. Załatwiliśmy też prąd. Obiecuje, że się poprawię i jutro opiszę wszystko szczegółowo :lol:

Pozdrawiamy Asia i Grzegorz

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 190
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej!

My też będziemy budować w gminie Czernichów, ale ponieważ Wy już zaczęliście to mam nadzieję, ze uda mi się wyciągnąć od Was jakieś informacje np. o lokalnych hurtowniach...

Np. czy kontaktowaliście się z tą betoniarnią w Czernichowie? Czy to tam mają takie ceny, jak piszecie w dzienniku?

Pozdrawiam i życzę powodzenia!

P.S. Bardzo ładny domek... podobny (ale nie wiem czy to ten sam projekt) stoi w Wołowicach i między Liszkami a Kryspinowem (po prawej stronie jadąć do Krakowa) :-)

Witam sąsiadów :D

Vafel Tak to tam mają takie ceny betonu.

Ten domek,który stoi między Liszkami a Kryspinowem to prawdopodobnie 'Dudek". Studio Atrium ma kilka podobnych domków,ale z różnym rozkładem pomieszczeń i różną powierzchnią użytkową. A co do Wołowic - też się zastanawiamy czy to nie ten sam? 8)

Anoleiz można wiedzieć gdzie budujesz?

Agata i Łukasz Tak cierpliwość ponad wszystko :lol: :wink:

Choć mam nadzieję,że takich wypadków jak ta z koparką będzie jak najmniej i pójdzie w miarę sprawnie.

Ach ta nowoczesna technika :wink: [/b]

Vafel mamy nadzieję zmieścić się w ok 125 tys. zł stan surowy otwarty. Generalnie mamy już wszystko kupione do tego etapu, łącznie z oknami dachowymi :D Został nam tylko beton, który nas szarpnie za kieszeń no i oczywiście robocizna do zapłaty.

Na Twoje drugie pytanie niestety nie jestem w stanie w tej chwili odpowiedzieć, ale mogę popytać.

Anoleiz widziałam Wasz domek :D Piękny i bardzo zadbany. Można z niego zrobić bardzo ładny dworek :lol: [/b]

• 2 weeks później...
Witam! Ja tez wraz z mezem budujemy GLZ 31 Victoria, wprowadziliamy kilka zmian takich jak przeniesienie tarasu na tyl domu, podwojny garaz oraz kilka drobnych zmian, obecnie jestesmy na etapie wprowadzania zmian do projektu wiec jeszcze dluga droga przed nami, ciesze sie ze jeszcze ktos buduje ten dom gdzy zawsze bedzie sie mozna wymienic jakimis informacjami i uwagami, pozdrawiam! :)

Witam budujemy w Bielsku-Białej. Jak na razie to jesteśmy na etapie początkowym więc długa droga przed nami :) Widziałam podobny już wykończony dom i do razu strasznie nam sie spodobał. Jest według mnie bardzo funkcjonalny no i mam nadzieję ze nie drogi w budowie :) No ale to sie okaże. Pozdrawiam!

Witam,

pięknie, pięknie.....u nas wczoraj zalane ławyi teraz niestety min 3 tyg. przerwy bo ekipa kończy drugą budowę. W sumie fajnie że jesteście o krok do przodu to bedziemy codziennie podglądać. Piszcie tylko o wszelkich "awariach" żebyśmy wiedzieli czego się wystrzegać :lol: ale oczywiście nie życzymy....

Pozdrawiamy

Magda i Paweł

[/url]