Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Glz31 Victoria

Recommended Posts

• Odpowiedzi 190
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Agata i Łukasz tak budowa idzie bardzo szybko. Ekipa nas bardzo zadziwia :) Przypuszczają, że parter skończą do wtorku. Potem będzie mała tygodniowa lub dwutygodniowa przerwa, aby mury trochę wyschły. W tym czasie panowie mają jakieś ocieplanie domu. A później będziemy robić strop. Sądzę,że nas dogonicie :lol: :lol: :lol: , choć budowa to nie wyścig i każdy robi, jak mu pasuje :lol:

Pozdrawiamy

• 3 weeks później...

damianka27 widzę, że odpoczęliście na urlopie tak, jak my 8) Nasz każdy tak wygląda.Zawsze starać się załatwić jak najwięcej w bardzo krótkim czasie.Niestety to są uroki budowania na odległość :lol:

Tak, kominy murowaliśmy. Generalnie nawet nie zastanawialiśmy się nad gotowymi. Murowane od lat, więc od lat sprawdzone.

Pozdrawiamy cieplutko :lol:

Witam Ziomków :D

Też będe budował w gminie Czernichów ,dokładnie w Czułówku. Obok mnie stoi taki sam domek jak Wasz.Mi osobiści bardzo się podoba.A w Kaszowie obok drogi też jest taki lub bardzo podobny i naprawdę super wykończony.Z gustem ,ze smakiem i prezentuje się super. Pozdrowienia.

P.S Jeśli masz namiar na swojego geodetę i kierownika budowy(szukam kogoś) i jeśli jesteś z nich zadowolona to proszę o namiar na gg 7903978 lub PW

• 2 weeks później...
Witam bardzo serdecznie miałem okazję zapoznać się z Waszym dziennikiem budowy i nie ukrywam że zazdroszczę posuniętych już prac, ponieważ sami z żoną jesteśmy dopiero na etapie wybierania projektu. A że działkę mamy z wjazdem od strony południa to natrafiliśmy na projekt domu, który się nam podoba, lecz mamy kilka wątpliwości i nie ukrywam że szukałem kogoś kto mógłby choć podzielić się doświadczeniem. Jeżeli byłaby taka możliwość bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam