Joanna i Grzegorz 13.07.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Witaj MILOSZW.W miarę możliwości chętnie odpowiemy na Twoje pytania. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 18.07.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Te 78 cm ścianki kolankowej to na gotowo?ile będziecie dawać wełny? Byłem u kolegi w takim samym domku ja Wasz ,on chyba nie podnosił ścianki kolankowej i pomieszczenia na górze są fajne i ustawne myślę.Ja to bym podniósł o jednego pustaka 2 pustaki to już chyba o ok.50 cm i bryła domu może się bardzo zmienić przez to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 18.07.2008 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 langerob25 dziękujemy za poradę Masz rację, że 2 pustaki to trochę za dużo. Rozważymy jeden pustak, albo zostawimy jak jest. Te 78 cm to na gotowo. Pozdrawiamy[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babs 23.07.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Witam! Dawno nie było mnie na forum, troche spraw bylo do zalatwienia nie tylko zwiazanych z budowa! i chodzenia po naszych kochanych urzedach ! Czekamy teraz na uzyskanie uzgodnien odosnie mediów i jak je otrzymamy to dalej mozemy działac. Czasami mam takiego dola ze to tak dugo wszystko trwa no ale coz zrobic! Dobrze ze mamy w tym duzo pomoc naszych rodziców bo my nie jestesmy w stanie byc stale na miejscu. Widzę ze domek pnie sie w góre, juz nie moge doczekac sie takiego widoku na naszej dzialce! pozdrawiam i zycze dalszej owocnej pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 23.07.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 babs wiemy coś na temat pomocy rodziców. Także w naszym przypadku bez ich pomocy byłoby ciężko. Są na miejscu więc doglądają budowę i zdają nam relacje na bieżąco Widok taki jak naszej działce , przyjdzie wcześniej czy później Pozdrawiamy i uszy do góry Jak skończycie papierki to już będzie z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pliszka 13.08.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Gratuluję postępu prac! Śledzę z ciekawością Wasz dziennik i cieszę się razem z Wami. My również będziemy budować ten dom. Dzisiaj byliśmy z mężem ustalić zmiany w projekcie u "naszego" architekta. Usunęliśmy przypory, poszerzyliśmy garaż, obniżyliśmy kotłownię i zlikwidowaliśmy dodatkowy pokój na parterze. Mamy nadzieję, że salon i jadalnia będą przestronne i będziemy mieli wystarczającą ilość miejsca. Chcemy jeszcze poszerzyć drzwi tarasowe. Mamy nadzieję, że nic nie przeszkodzi nam w przyszłym roku na wiosnę rozpocząć budowę. Na razie zbieramy papierki... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 14.08.2008 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Witaj pliszka . Na jaką głębokość obniżyliście kotłownię? My mamy kotłownię na 70 cm w dół. A jak u Was z przejściem do kotłowni? Zostawiacie jak jest w projekcie czy przenosicie do przedsionka? Życzymy dalszej miłej lektury Aktualne zdjęcia wkleimy za 2 tygodnie, to zobaczysz poddasze i być może już dach. Pozdrawiamy [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pliszka 14.08.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Kotłownię obniżymy chyba o 1 m, a przejście rzeczywiście przenieśliśmy do przedsionka. 70 cm jest wystarczające? Zapomniałam o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 14.08.2008 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Na działce mamy nieznaczny spadek terenu,co okazało się dopiero przy fundamentach. W skutek tego fundamenty z tyłu wyszły wyższe i kotłownia ma 70 cm głębokości. Głębszej dziury chłopaki nie kopali. 70 cm nam wystarczy. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pliszka 21.08.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Ładnie wygląda ten Wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 22.08.2008 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Dziękujemy pliszka za słowa uznania Powodzenia w realizowaniu projektu W przyszłym roku będziemy śledzić Wasze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pliszka 24.08.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Chciałam zapytać czy podnosiliście ściankę kolankową? Czy taką zmianę trzeba nanieść w trakcie adaptacji projektu, czy można później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 24.08.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Witaj pliszka. Ściankę kolankową zrobiilśmy na 4 maxy + 14 cm murłaty + 14 cm wieńca. Na garażu nie mamy ścianki. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.09.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Gratki za SSO Będę od czasu do czasu wpadał do waszego dziennika i śledził prace, wszak budujemy domki z tej samej pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 08.09.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 naLeśnik dziękujemy za gratulki Widzę,że budujesz Fistaszka, a więc podobny dom. Życzymy miłej lektury Też postaram się od czasu do czasu czytać Twój dziennik Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 06.10.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Witam. A ja odgapiłem od Was i zmieniłem moją dachówke a taką ja Wasza. Też będzie E32 kasztan agoba szlachetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 06.10.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Witaj langerob25. Wiemy, wiemy ... przeglądałam Wasz dziennik Cieszymy się, że Ci się spodobała. Czyżbyśmy mieli ten sam gust? Pozdrawiamy[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
for_rent 28.11.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 witam POKAZAŁBYM WAM SWOJEGO GLZ-ta 31 ALE NIE WIEM JAK MAM ZAŁADOWAĆ ZDJECIE. ogólnie powiem że DRUGI RAZ WYBRAŁBYM INNY PROJEKT MNÓSTWO NIE DORÓBEK PROJEKTU KTORE MUSIALEM PRZERABIAĆ DLA ARCHITEKTÓW 3=ŻEBY NIE POWIEDZIEĆ MIEERNY.BO SAM MAM TAKI DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 28.11.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 for_rent wiemy ,że projekt nie jest idealny. Też to przerabialiśmy, ale mieliśmy szefów naszych ekip z "głową na karku". Poza tym chyba nigdy nie jest tak, że trzymasz się w 100 % projektu. Wszelkie "kwiatki", które wychodziły w czasie budowy udawało się na bieżąco zmieniać. My nie zamienilibyśmy tego domu na żaden inny Pozdrawiamy Ps.zdjęcia możesz wysłać na e-maila. Chętnie zobaczymy [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 09.12.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Widzę ,że działacie szybko.Muszę ten Wasz dach oglądnąć,zobaczyć jak się dachówka prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts