joker26 07.10.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Witam. Czy moze ktoś z forumowiczów zbudował Celestę - 2 ( ma w planach budować ). Chodzi generalnie o koszty, informację o przebiegu prac etc. Byłbym dozgonnie wdzięczny. Pozdrawiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Roman 10.10.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witam,kliknięcie na obrazek otwiera opis http://www.archeton.net/RESOURCES/WIDOKI/celesta2/celesta2-390-a0-p.jpgPozdrawiamPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 14.01.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Hej.Dopiero teraz znalazłam Twój post.My mieliśmy w planie budowę Celesty - 2,ale później pojawił się projekt Celesta Rex,więc zmieniliśmy.Jak jeszcze jesteś zainteresowany,to wyślę Ci informacje,ile wyszedł nas stan surowy zamknięty.PozdrIzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanutka 19.01.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witajcie! My jesteśmy na etapie załatwiania pozwolenia na budowę.W lutym może będziemy już szczęśliwymi posiadaczami projektu Celesta-2. Będę zdawac relację z budowy jak ją zaczniemy, czyli tak w lecie. Zastanawiamy się jak to zrobic, bo chcemy w tym domku piwnicę, a dorysowanie jej to koszt ok. 2000zł i nie wiemy co zrobic. Pozdrawiamy budowniczych Celesty-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanutka 06.02.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Dzisiaj jesteśmy po wizycie u architekta. Zakupiliśmy projekt Celesta-2, nie wprowadzaliśmy żadnych zmian do niego, nie będziemy też mieli jednak piwnicy jak było wcześniej w planach. W maju ruszamy z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 23.06.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kanutka,dobrze,że zdecydowaliscie nie mieć piwnicy,ponieważ to wielki wydatek. Dużo zależy od tego,jaki jest teren - my mieliśmy raczej wilgotny i samo częściowe podpiwniczenie wyniosłoby nas ponad 20 tysięcy złotych A i tak nie było pewności,czy wilgoć będzie podchodzić. Więc zdecydowaliśmy zainwestować te pieniądze w elewację z cegły klinkierowej Powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal_Kamilka 02.10.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Witam Ja już od ponad roku buduję Celeste 2. Na jaki etapie jesteście ze swoimi Celestami.Ja już jestem po elektryce i tynkach. Teraz już kończę hydraulikę i po tym wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts