ajus 07.10.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Mam mieszkanie w Lublinie w bloku z wielkiej płyty. W tym mieszkaniu jest pokój 20 mkw, który "stoi" na dwóch płytach stropowych. Płyty są położone nierówno, jedna jest o 2 cm wyżej, poza tym nie są poziomo. Myślałem, żeby wylać posadzkę do "najwyższego punktu" podłogi, a więc jakieś 3-4 cm w najgrubszym miejscu. Poszło by mi na to ok. 0,4-0,6 m. sześciennego zaprawy. Jaki byłby koszt takiej posadzki (materiał z wykonaniem), czy jest sens brać ekipę z miksokretem? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.10.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Mam mieszkanie w Lublinie w bloku z wielkiej płyty. W tym mieszkaniu jest pokój 20 mkw, który "stoi" na dwóch płytach stropowych. Płyty są położone nierówno, jedna jest o 2 cm wyżej, poza tym nie są poziomo. Myślałem, żeby wylać posadzkę do "najwyższego punktu" podłogi, a więc jakieś 3-4 cm w najgrubszym miejscu. Poszło by mi na to ok. 0,4-0,6 m. sześciennego zaprawy. Jaki byłby koszt takiej posadzki (materiał z wykonaniem), czy jest sens brać ekipę z miksokretem? pozdrawiam co do ilosci to nie pomoge lecz nie wydaje mi sie aby jakas szanujaca sie ekipa podjechala i wybrudzila sprzet dla 20 metrowego pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajus 09.10.2007 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 co do ilosci to nie pomoge lecz nie wydaje mi sie aby jakas szanujaca sie ekipa podjechala i wybrudzila sprzet dla 20 metrowego pokoju A średnio ile metra sześciennego zaprawy takiej do wylania posadzki wychodzi ze 100 kg cementu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts