Izulek 19.06.2009 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Nie mam nawet w aparacie, chyba dopiero po wyjściu kafelkarza (zostało mu zafugowanie kuchni i dokończenie holu) porobimy zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 19.06.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 popieram Dorbie, Iza my chcemy zdjecia ..... my chcemy zdjecia..... i cieszę się, że wszystko idzie tak jak zaplanowaliscie. My takiego farta nie mamy i mieszkanie nadal nie sprzedane... Wywozimy wszystko i od lipca spróbuję wynając, zeby nie ponosic juz kosztów czynszu i pozostałych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 19.06.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 pomyślę nad tymi zdjęciami. obiecuję.Mieszkanie udało nam się sprzedać bardzo szybko, znajomi chcieli ulokować gdzies oszczędności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 18.08.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Hej slicznie u Was! Gratuluje postepow i trzymam kciuki za przeprowadzke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 18.08.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dzięki, już mam gęsią skórkę na samą myśl o pakowaniu, sprzątanie idzie mi lepiej Pakować się zaczynam w piątek, w sobotę przewozimy meble i pewnie większość rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulka 04.09.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Iza, po pierwsze gratuluję domu i przeprowadzki, zyczę ,żeby Wam się dobrze i szczęśliwie mieszkało mam pytanie dot. stolarza, wyczytałam ,że polecasz go na białej liście Trójmiasta, a nam właśnie pozostały jeszcze do zrobienia schody w naszym domku(odkładamy to wciąż ,bo mieliśmy koszmarne przejscia z "fachowcami" i podchodzimy do tych schodów jak do jeza) możesz napisać mi czy Twój stolarz,to faktycznie osoba godna polecenia, słowna , solidna, dokładna? ile macie stopni schodowych? z jakiego drewna są schody? znalazłam w Twoim dzienniku zbiorczą kwotę za schody, drzwi i parapety, możesz napisać na ile wycenił Wam same schody? dziękuję z góry za odpowiedzi na moje dociekliwe pytania:oops: i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 07.09.2009 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Asiu, stolarz słowny, dokładny i moim zdaniem godny polecenia.Stopni mamy 17 w tym 5 zabiegowych. Schody są dębowe. Same schody kosztowały 8,5 tys.A Wy jesteście z Trójmiasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulka 07.09.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 tak, tu gdzie mieszkam to jeszcze Trójmiasto, przy samej granicy południowej Gdańska:) koło Kowal a pan skąd jest? jakoś zimą(chyba w tym roku juz nie damy rady)po nowym roku chcielibyśmy się wziąć za te schody, nie wiesz czy ma sporo zamówień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 08.09.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 nie wiem czy ma dużo zamowien teraz ja na schody i drzwi umawialam sie w kwietniu na sierpien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xatia 28.09.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Izulek! SUper wnetrza Jestem pod wrazeniem! Bardzo podoba mi sie kuchnia i fajnie rozwiazaliscie wiatrolap A powiedz w tej fioletowej sypialni te drzwi, ktore sa na zdjeciu to gdzie prowadza? Bo jakos nie moge sie polapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 28.09.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Drzwi są do garderoby, to pomieszczenie nad garażem jest podzielone na pół z sypialni wchodzi się do garderoby, a z łazienki do pralni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xatia 28.09.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Oooooo..... super rozwiazanie! O tym nie pomyslalam, a taka garderoba to swietna rzecz i wlasnie tak sobie myslalam, ze szkoda, ze w granacie nie ma czegos takiego. Jak widac da sie zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emildros 06.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam serdecznie, mam pytanie w sprawie kuchni,co jest połozone na ścianach nad szafkami? Czy to są płytki? Czy inne rozwiązanie??Piękny domek, gratuluję i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 06.10.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Na ścianach są kafle, chyba hiszpańskie, jak sobie przypomnę nazwę to napiszę.Oo już wiem Tau Ceramica to firma a seria to chyba Daria albo Dalia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JU.JA. 11.10.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Izulek mam pytanie odnośnie waszego kominka a raczej wkładu kominkowego. Bardzo mi się podoba taki wkład z narożną szybą dlatego chciałabym wiedzieć ile kosztował jaki to model i najważniejsze czy jest on z płaszczem wodnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 12.10.2009 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 To jest kominek firmy Arysto, nasz polski kosztował 4900 zł i jest bez płaszcza wodnego. Tu jest ich strona: http://www.arysto.com.pl/pl/produkty.html i z tego co widzę mają też z płaszczem wodnym.Nasz jest z giętą szybą model 10 SJ i widzę że taki sam jest z płaszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 02.11.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 jeśli chodzi o baterię wannową, to nie ma do niej dostępu ... myślę, że jak przyjdzie czas na wymianę wężyków to będzie to i czas na remont łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 05.11.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Piękne wnętrza. Czy mogłabyś mi powiedzieć co macie na ścianie w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 05.11.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 W kuchni są kafle Tau Ceramica seria Daria kolor biały Dziękuję za komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 23.11.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Iza szafki w łazienkach cudo że ja na taką różową nie wpadłam nigdzie też by pasowała do mojej dolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts