Ew-ka 10.12.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 u mnie w ogródku kwitną prymulki -uwierzycie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajaK 10.12.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 U mnie na pigwowcu i tawule wczesnej - po kilkanaście kwiatków. A stokrotek zatrzęsienie. Wierzysz, niewierny... Pinusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 10.12.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Wierzysz, niewierny... Pinusie On wierny, a czy wierzący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 10.12.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Nie jest to trakie oczywiste . U sąsiada na kobus 2 kwiatki wiszą... Oczywistość jest oczywista - (wedle znanego klasyka) Skoro magnolia kobus nie kwitła przez kilkanaście lat swojej młodości to pewnie teraz nadrabia zaległości . Zresztą (parafrazując) - Dwa kwiatki nie czynią wiosny Pozdrawiam sąsiada MajaK napisała: Wierzysz, niewierny... Pinusie A może powinienem wygłosić akt wiary, nadziei czy miłości ? Ponadto moja wątpliwość dotyczyła kwitnienia magnolii w Rabce a nie (inszych kwiatków) w jakiejś tam reszcie świata . .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 10.12.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 W Łapce to najchętniej kwitną glony w rzeczkach Magnolie i owszem ale bliżej czerwca i na górze, gdzie nie ma zastoin mrozowych. No, czasem ja zakwitnę rumieńcem, hihihihihii, w dowolnej porze roku Serdeczności pogrypowe, w deszczowej aurze kapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 10.12.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 No, piknie powiedziane Nie ma jak to: „Być poetą, być poetą...." .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajaK 11.12.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 A może powinienem wygłosić akt wiary, nadziei czy miłości ? A czemu nie? Zwłaszcza ten ostatni... W takich jesienno-zimowych okolicznościach przyrody- bardzo pożądany Ponadto moja wątpliwość dotyczyła kwitnienia magnolii w Rabce a nie (inszych kwiatków) w jakiejś tam reszcie świata Haniu, powinnaś sie poczuć dowartościowana To zabrzmiało jak 'Ameryka kontra reszta świata'. A wiesz Pinus, że ja niedaleko tej 'Ameryki' mieszkam? I też mam magnolię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 11.12.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Haniu, powinnaś sie poczuć dowartościowana To zabrzmiało jak 'Ameryka kontra reszta świata'. A wiesz Pinus, że ja niedaleko tej 'Ameryki' mieszkam? I też mam magnolię Hania już dawno czuje się dowartosciowana w takim stopniu, że już bardziej dowartościować Jej nie można . Każdy chciałby mieszkać w tej „Ameryce" (albo chociaż niedaleko...) i wleźć sobie np. na Giewont i patrzeć z góry .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajaK 11.12.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 ...i wleźć sobie np. na Giewont i patrzeć z góry Mała jestem. Patrzę do góry. Hej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 11.12.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 ...i wleźć sobie np. na Giewont i patrzeć z góry Mała jestem. Patrzę do góry. Hej!!! Można by rzec: „Pij mleko, będziesz duża" Pozdrawiam i życzę Ci nieustajacego poczucia humoru .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajaK 12.12.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Pozdrawiam i życzę Ci nieustajacego poczucia humoru Dziękuję I vice Wersal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 14.12.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 http://www.hellocrazy.com/reserved/cards/200411200838370.ruddance.gif W górach posypało szczodrze, Śnieg wybielił wszystkie drogi, Więc jeżeli się wybierasz, Weź puchówkę, gościu drogi. O łańcuchach nie zapomnij, (Chyba, że masz renifery) I błam ciepły także spakuj Aby ogrzać swoje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.12.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Można by rzec: „Pij mleko, będziesz duża" Pozdrawiam i życzę Ci nieustajacego poczucia humoru .. Kto pije mleko ten rz..a daleko. (alergik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.12.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Można by rzec: „Pij mleko, będziesz duża" Pozdrawiam i życzę Ci nieustajacego poczucia humoru .. Kto pije mleko ten rz..a daleko. (alergik) jak pić - to nie mleko jak iść - to daleko (podróżnik-filozof) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 27.12.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Wg. mnie pogoda albo będzie, albo jej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 27.12.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Wg. mnie pogoda albo będzie, albo jej nie będzie. przecież zawsze jest jakaś pogoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 27.12.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Wg. mnie pogoda albo będzie, albo jej nie będzie. przecież zawsze jest jakaś pogoda... No pewnie!! Tylko nie mów, że się nie sprawdziło!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glilka 03.01.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 u nas - 11 gdzie te tulipany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.01.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 u nas - 11 gdzie te tulipany Ano...kotłownie na 60%.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dj-Rako 08.01.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Eee... co się przejmujecie? jak będzie to będzie a jak nie to nie mówi się trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts