Gość elutek 27.01.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 buuuuuuuu.......a mi w nocy wichura wyrwała drewniane ogrodzenie razem z fundamentem a u mojego sąsiada taka piękna sosna ukręcona i w ogóle pobojowisko, niby jestem przyzwyczajona do tych huraganowych wiatrów ale jeszcze tak nie było a mi wichura wyrwała bramę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 O rany, ale się Wam porobiło... U nas było w miarę spokojnie, tylko 90 - 100/h. W zasadzie nic się takiego nie działo, o dziwo nawet prąd był cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 27.01.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Współczuję elutkowi i dusi, u nas była tylko zamieć śniezna, o 1 w nocy wysiadła TV i pokiwało napięciem ( włączały się stabilizatory). Teraz biało, ale +1C i troche połamanych suchych gałązek modrzewi. Trzymajcie się ciepło Kochane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 27.01.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 U mnie właśnie zaczyna się zima. Sypie jak nie wiem, ale przynajmniej cicho. Nic nie wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.01.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 w ubiegłym roku w styczniu tez przeszła nad POlską wichura całą noc i dzien byliśmy bez prądu myślałam ,że to jednorazowe zjawisko ....ale to lubi sie powtarzać u mnie nadal wieje widziałam prognoze na przyszły tydzień i zapowiadaja poteżne wichury w ok piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 28.01.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Pan w prognozie pogody gada:' w górach ciepło, w Tatrach -2", a ja widze na termometrze już -10C, co oznacza, że w nocy bedzie jeszcze gorzej A w piwnicy, kiełkują z zakopanych pędów powojniki i lilie I wierzcie, krew mnie zalewa, gdy piszecie o wychodzących w ogrodzie tulipanach. Tu tylkośnieg, zmrożony śnieg i lodowe chodniki, po których ślizgają sie nawet psy. Całe szczęscie, że choć ulice wypiaskowane, więc łatwiej jeździć autem, niż chodzić per pedes! Oj, NOTO, miłość nawet do arktycznego klimatu sięga ( tylko nie wiedziałam , że przy okazji mam robić za Wsiową Królową Lodu ! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Macie fajnie w gorach u mnie aktualnie pada deszcz i mnie trafia bo znow paskudnie bedzie przez caly dzien. Dzis nie wiem z jakiej to okazji caly dzien slonko mi swiecilo az usmiech na gebie sie pojawil ale tesknie za sniegiem a szczegolnie za nartami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 03.02.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Chyba się nie doczekasz...Połaziłem po lesie. Leszczyna kwitnie masowo. Na wierzbach białe kotki.Osiki też zaczynają. Locha prowadziła warchlaki. Mrowiska- ruszyły, aż czarno od mrówek. Przebiśniegi kwitną. Na krokusach widać pączki. Przylaszczka, fakt, że w kąciku koło domu kwitnie. Wawrzynek zakwitł parę dni temu. Wróżyłem, że zimy nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 03.02.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 A na twojapogoda.pl jest artykuł o przewidywanej zmianie klimatu w Polsce. Zima - ciepła i deszczowa, lato upalne i suche. Czy wpłynie to na takie np. jabłonie? podobno do wegetacji potrzebują całkiem sporą ilość zimnych dni. Jak Mirku to widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.02.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ano...I we wczorajszej długoterminowej prognozie na TVN podawali temperatury przez najbliższe 2 tyg...Temp. w dzień do nawet 10 st.!! I tak 7-9 st. przez całe 2 tyg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 04.02.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 O, Anioły Moje Słodkie Dzięki za wasze czary - dziś z dachu leje się topiony lód, a na termometrze całe + 10C !!!! jej, ale cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.02.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Z drugiej strony będzie powtórka zmarźniętych pędów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 04.02.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Niezbyt podoba mi się ta ciepła zima A jak w marcu/kwietniu wyskoczy np. minus 10 stopni C. to radość z kwitnących już teraz roślinek może okazać się przedwczesna . .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.02.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 O tym właśnie pisałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 12.02.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Niezbyt podoba mi się ta ciepła zima A jak w marcu/kwietniu wyskoczy np. minus 10 stopni C. to radość z kwitnących już teraz roślinek może okazać się przedwczesna . .. Teraz może sobie jeszcze wracać zima (nawet do - 15 stopni) ale w marcu/kwietniu to już raczej niech nas omija .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 03.03.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Niezbyt podoba mi się ta ciepła zima A jak w marcu/kwietniu wyskoczy np. minus 10 stopni C. to radość z kwitnących już teraz roślinek może okazać się przedwczesna . .. Teraz może sobie jeszcze wracać zima (nawet do - 15 stopni) ale w marcu/kwietniu to już raczej niech nas omija .. Pinus w kwietniu to będziemy się już wylegiwać w naszych ogrodach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 03.03.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Poczekamy zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 03.03.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 WRESZCIE ! Z pierwszymi podmuchami wiosennych tajfunów, na łono Muratora powrócił zygmor Hurrrrra i ukłony dla Xiężnej Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 27.11.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 jakby podobnie w tym roku, tylko Hanka pewnie zasypana ja tam ciepłolubna jestem, oleandry w gruncie, róże kwitnące cały rok...to mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 10.12.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Hanka żyjesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts