Jacmar 08.10.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.10.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 co chcesz napisac ? gdzie? i do kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacmar 09.10.2007 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Chciałem dodac nowy temat bedąc w grupie drewnianego szkieletu (podgrupa grup budujacych) a ten temat pojawił sie w "grupach budujących". Na co mam kliknąc ? Na "nowy temat" ? Czy na co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 jacmar .....nie ma jako tako grupy drewnianego szkieletu albo zadaj konkretne pytanie w tej grupie , albo stworz nowy temat np. w grupach budujacych zwracajac sie bezposrednio do ludzi zajmujacych sie budowa "szkieletorow" na pewno wiele osob ci odpowie , tylko musza wiedziec o co chodzi a ja juz myslalam , ze sobie jaja robisz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.10.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Chciałem dodac nowy temat bedąc w grupie drewnianego szkieletu (podgrupa grup budujacych) a ten temat pojawił sie w "grupach budujących". Na co mam kliknąc ? Na "nowy temat" ? Czy na co ? * chcąc ZAŁOŻYĆ swój własny NOWY wątek - zawsze klikasz żółty przycisk "NOWY TEMAT" * chcąc DOPISAĆ się do jakiegoś już istniejącego tematu - zawsze klikasz żółty przycisk "ODPOWIEDZ" oczywiście jest to możliwe tylko przy przeglądaniu danego tematu temat o który Ci chodzi masz tutaj [link do ostatniej strony] http://forum.muratordom.pl/grupa-drewnianego-szkieletu,t12551-2640.htm chcąc zadać w nim pytanie lub wypowiedzieć się - klikasz "ODPOWIEDZ" jeśli chcesz usunąć jakiś swój źle napisany post, możesz to zrobić dopóki pod nim nikt nic nie dopisal w takim przypadku usuwasz go klikając w prawym górnym rogu swego postu żółty przycisk z krzyżykiem 'X' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.10.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 jacmar .....nie ma jako tako grupy drewnianego szkieletu albo zadaj konkretne pytanie w tej grupie , albo stworz nowy temat np. w grupach budujacych zwracajac sie bezposrednio do ludzi zajmujacych sie budowa "szkieletorow" na pewno wiele osob ci odpowie , tylko musza wiedziec o co chodzi a ja juz myslalam , ze sobie jaja robisz pozdrawiam ja też ... wybacz i chodź na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts