Zagłoba 08.10.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 W końcu się przekonałem i planuje zakup pierwszej komorki w moim życiu:) z racji że jestem zupełnie zielony w tej kwesti chciałem zapytać was w jakiej sieci najlepiej wziąć telefon i co wybrać abonament czy karte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.10.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Bierz Nokie, na 80% nie bedziesz musiałtargać ze sobą zasilacza. Zawsze się znajdzie ktoś kto ma Nokie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.10.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 kroyena ma racje ja czekam właśnie na n95. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagłoba 11.10.2007 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ok wezme nokie a w jakiej sieci najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a w jakiej sieci jest twoja rodzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagłoba 12.10.2007 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 hmm większość jest w orange czyli sugerujesz żeby wziac w tej sieci co rodzina.Ale co lepiej karte czy abonament? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.10.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 hmm większość jest w orange czyli sugerujesz żeby wziac w tej sieci co rodzina.Ale co lepiej karte czy abonament? Dla mnie lepiej abonament bo więcej można sie z nimi kłócić......wiadomo o co.Karta ....to karta.Tak bez "atrakcji operatorskich ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.10.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 hmm większość jest w orange czyli sugerujesz żeby wziac w tej sieci co rodzina.Ale co lepiej karte czy abonament? na początek weź mix'a za 20 zet. Jak stwierdzisz, że w jednym miesiącu potrzebujesz więcej to dokupisz kartę. Albo, jeżeli posiadasz firmę to weź na abonament. najmniejszy w tej chwili to też za 20 zet i daje 40min gratis. Komórki nie potrzebujesz wypasionej. Zwróć uwage na łatwość obsługi, duzy ekran, wygodne klawisze. Ja staram się brac najprostsze nokie. Bo ani WAP, ani aparat foto mi niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.10.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Skoro to pierwsza twoja przygoda z telefonia komórkowa to tym bardziej weź abonament i komórkę z wachlarzem możliwości a to po to ,że tylko przez abonament zbudujesz sobie drogę do późniejszych opcji u wybranego operatora.Nie stracisz a zyskasz.Karta dla dzieci i dla leniuchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassie 17.10.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Majka teraz to już za 10zł moze mieć mixa w orange i wydaje mi sie ze na początek to mu wystarczy.Jakby co to zawsze można doładować kartą ewentualnie wziać wyższą opcje np za 25zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 25.10.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Na początek warto kupić kartę i zorientować się: do której sieci najczęściej dzwonisz, może masz osobę z którą bardzo długo rozmawiasz (czyli w przyszłości np. osobą z którą masz rozmowy za 1gr lub za darmo w ramach jakiejś oferty), , ile potrzebujesz tych kart w miesiącu, itd.... ale na dłuższą metę najlepiej zaopatrzyć się w abonament.. A telefon.. Mój mąż ma 2 telefony: nowy służbowy NokieE50 (bateria krótko trzyma, ok. 1,5 dnia) i starą wysłużoną Nokie6310 (bateria trzyma 5-7 dni)... Z tej drugiej korzysta też mój tato i nie chce zmieniać na żaden zbajerowany... Ale ja chciałam telefon z bajerami i wyglądem: aparat, kolorowy wyświetlacz, mp3, radio, itd... I bardzo rzadko korzystam z niektórych funkcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts