mgl 08.10.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 WitamMam dom w stanie surowym zamkniętym , właśnie kończe instalacje elektryczną i tu mam pytanie do FACHOWCÓW czy można przed zima położyć tynki cem-wap , brak ogrzewania. Za wszystkie porady z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isko 08.10.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 witam tynki można kłaść jak jest temperatura na plusie chyba ze mróz będzie to odradzam.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.10.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan inwestor 08.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 witam. jestem na tym samym etapie i chociaż bardzo bym chciał - dam już sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darqx 09.10.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 nie nie ... bo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_Wilkszyn 09.10.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 nie nie ... bo?? Podłączę się pod pytanie: Czemu nie? Przecież budynek w razie potrzeby można dogrzać choćby dwoma kozami (jedna parter a druga poddasze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 10.10.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 ... Przecież budynek w razie potrzeby można dogrzać choćby dwoma kozami (jedna parter a druga poddasze) Wtedy to już będzie ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_Wilkszyn 10.10.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Wtedy to już będzie ogrzewanie Mam dom w stanie surowym zamkniętym , właśnie kończe instalacje elektryczną i tu mam pytanie do FACHOWCÓW czy można przed zima położyć tynki cem-wap , brak ogrzewania. Za wszystkie porady z góry dzięki. Zgadza się: to już jest ogrzewanie. Tyle, że ja słowa Mgl rozumiem jako brak instalacji centralnego ogrzewania, pieca, kominka itp Żaby zastosować kozę nie trzeba w zasadzie nic. Na upartego to nawet spaliny można wypuścić rurą przez ścianę a nie kominem.. Pozdrawiam, K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 10.10.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 nie nie ... bo?? bo zakręciłem butelką i wyszło "nie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 10.10.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ja robiłem dokładnie w tym samym czasie, czyli w październiku 2 lata temu.Jednak zima przyszła dopiero w grudniu a do tego czasu nie było przymrozków i udało się, bo nie miałem nawet okien.Jak masz jakieś prowizoryczne chociaż ogrzewanie to ryzyko jest nikłe, ale bez ogrzewania to loteria, bo przymrozki już się zaczynają a może być gorzej, chociaż może być także lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darqx 11.10.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 nie nie ... bo?? bo zakręciłem butelką i wyszło "nie" super- odpowiedź wszystko wyjaśnia. a swoją drogą to chyba młodzieńcze lata nadrabiasz grając w butelkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 12.10.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 nie nie ... bo?? bo zakręciłem butelką i wyszło "nie" rozumiem że po uprzednim jej opróżnieniu własnogardłym... hmmmm.....: teraz zaczynam rozumieć przyczynę celnych/?/, błyskawicznych ripost /bo raczej nie wypowiedzi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts