DPS 08.10.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Skrzynka :: Wiadomość Od: Redakcja Do: dompodsosnami Wysłany: Wto, 10 Lipiec 2007 12:29 Temat: Re: Dziękuję za kubek!!! ) Redakcjo Kochana!!! Dziękuję bardzo za nagrodę pocieszenia w konkursie na 500 forumowiczów!!! (...) DZIĘKUJĘ!!! Sprawić komuś radość, jakie to miłe. Pozdrawiamy Aha. Obiecanki cacanki, a mnie, głupiej, radość. Pojutrze kwartał minie, a kubek mnie nie znalazł. A tak się cieszyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.10.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Daja kubki daja , tylko upomniec sie trzeba niektorzy pol roku czekali ale dostali tak wiec badz dobrej mysli i sie wlasnie przypomnij ps. ciekawe jakie teraz daja zolte czy czerwone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2007 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Mam nadzieję, że jednak będę mogła Ci odpowiedzieć na to pytanie. Liczę na Redakcję, że przyśle, skoro tak mówisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 depeesiu , jak nie przysla odstapie Ci swoj znaj moje chamskie serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2007 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ty to masz... wielkie i dobre serduszko, a nie jakieś tam... chamskie! Już ja Cię dobrze znam! Wszystko byś oddała, jakby trzeba było. No, może poza Froschem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 nie nooo Froscha nie oddam moj ci on , moj ..... az taka ...chamska to ja nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2007 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Mhmmm. Wiedziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2007 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ty to masz... wielkie i dobre serduszko, a nie jakieś tam... chamskie! Już ja Cię dobrze znam! Wszystko byś oddała, jakby trzeba było. No, może poza Froschem. A właściwie to odwołuję. Przypomniało mi się, że nie dostałam przepisu na ogórki. A miał być po tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ty to masz... wielkie i dobre serduszko, a nie jakieś tam... chamskie! Już ja Cię dobrze znam! Wszystko byś oddała, jakby trzeba było. No, może poza Froschem. A właściwie to odwołuję. Przypomniało mi się, że nie dostałam przepisu na ogórki. A miał być po tygodniu. dac ci ogorki .....to chcesz od razu przepis depeesiu to moja mama kreci cos z tym przepisem juz do niej dzwonie z monitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2007 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Frosiu - jesteś superowa! Dziękuję, przepis już zapisany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2007 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Skrzynka :: Wiadomość Od: Redakcja Do: dompodsosnami Wysłany: Wto, 10 Lipiec 2007 12:29 Temat: Re: Dziękuję za kubek!!! ) Redakcjo Kochana!!! Dziękuję bardzo za nagrodę pocieszenia w konkursie na 500 forumowiczów!!! (...) DZIĘKUJĘ!!! Sprawić komuś radość, jakie to miłe. Pozdrawiamy Aha. Obiecanki cacanki, a mnie, głupiej, radość. Pojutrze kwartał minie, a kubek mnie nie znalazł. A tak się cieszyłam... Minął kolejny miesiąc. Kubka jak nie było, tak nie ma. I nie będę sie o niego więcej upominać, bo nie mam zamiaru handryczyć się o jakiś kubek. Natomiast całe zdarzenie spowodowało, że ugruntowała się moja opinia o Redakcji totalnie sobie lekceważącej forumowiczów. Redakcjo - tak się nie robi. Jeśli się obiecało, to słowa należało dotrzymać. A jeśli ktos się o dotrzymanie obietnicy upomina, to należało chociaż mu odpowiedzieć. Wstyd. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 10.11.2007 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Zróbmy akcję "KUBKI NA REDAKCJĘ" Kto się chce przyłączyć niechaj daje znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 10.11.2007 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 http://www.kubek.pl/zdjecia/termo_przed_m.jpghttp://www.kubek.pl/zdjecia/termo_przed_m.jpghttp://www.kubek.pl/kubki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Kurna, chyba swój ulubiony też wyślę do redakcji.porządny kubeczek, ruski.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2007 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Obiecać Redakcji kubeczek mogę, czemu nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 16.11.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ludziska wklejać linki do kubków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.10.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Ja wysyłam "niespodziankę". Takową obiecał mi w zeszłym roku inż. św Mikołaj. Na razie pozostaje niespodzianką - nie wiem, czy się spodziewać jej czy już nie... http://gify.aliano.pl/obrazy/swieta/5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 08.10.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 a jak wybuchnie?buum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts