Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kubek obiecali, figę przysłali :-(

Recommended Posts

Skrzynka :: Wiadomość

Od: Redakcja

Do: dompodsosnami

Wysłany: Wto, 10 Lipiec 2007 12:29

Temat: Re: Dziękuję za kubek!!! :-))

Redakcjo Kochana!!! Dziękuję bardzo za nagrodę pocieszenia w konkursie na 500 forumowiczów!!! (...)

DZIĘKUJĘ!!!

Sprawić komuś radość, jakie to miłe. Pozdrawiamy

Aha. Obiecanki cacanki, a mnie, głupiej, radość. Pojutrze kwartał minie, a kubek mnie nie znalazł. A tak się cieszyłam...

Ty to masz... wielkie i dobre serduszko, a nie jakieś tam... chamskie! :o Już ja Cię dobrze znam! :D Wszystko byś oddała, jakby trzeba było. No, może poza Froschem. :D 8)

A właściwie to odwołuję. :p Przypomniało mi się, że nie dostałam przepisu na ogórki. :x A miał być po tygodniu. :p

Ty to masz... wielkie i dobre serduszko, a nie jakieś tam... chamskie! :o Już ja Cię dobrze znam! :D Wszystko byś oddała, jakby trzeba było. No, może poza Froschem. :D 8)

A właściwie to odwołuję. :p Przypomniało mi się, że nie dostałam przepisu na ogórki. :x A miał być po tygodniu. :p

dac ci ogorki .....to chcesz od razu przepis :evil: :wink: :wink:

depeesiu to moja mama kreci cos z tym przepisem 8)

juz do niej dzwonie z monitem :D :D :D

• 4 weeks później...
Skrzynka :: Wiadomość

Od: Redakcja

Do: dompodsosnami

Wysłany: Wto, 10 Lipiec 2007 12:29

Temat: Re: Dziękuję za kubek!!! :-))

Redakcjo Kochana!!! Dziękuję bardzo za nagrodę pocieszenia w konkursie na 500 forumowiczów!!! (...)

DZIĘKUJĘ!!!

Sprawić komuś radość, jakie to miłe. Pozdrawiamy

Aha. Obiecanki cacanki, a mnie, głupiej, radość. Pojutrze kwartał minie, a kubek mnie nie znalazł. A tak się cieszyłam...

Minął kolejny miesiąc. Kubka jak nie było, tak nie ma. I nie będę sie o niego więcej upominać, bo nie mam zamiaru handryczyć się o jakiś kubek. Natomiast całe zdarzenie spowodowało, że ugruntowała się moja opinia o Redakcji totalnie sobie lekceważącej forumowiczów. Redakcjo - tak się nie robi. Jeśli się obiecało, to słowa należało dotrzymać. A jeśli ktos się o dotrzymanie obietnicy upomina, to należało chociaż mu odpowiedzieć. Wstyd. I tyle.

• 10 months później...