jerryj 08.10.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Przeczytałem wszystkie posty i.....nic o silikatach A my zdecydowaliśmy sie właśnie budować z tego materiału. Sciany: silika N25 + ocieplenie z wełny mineralnej. I co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martex 09.10.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Radzę zamienić wełnę na styropian. Efekt taki sam, a oszczędności znaczne. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denwer 16.10.2007 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Witam, ja też będę budował z Silikatów ile kosztowała was Silka bo też chciałem z niej budować ale Grupa Silikaty wychodzi na samym materiale 30% taniej. Co do polecanego styropianu to co z wilgocią która zostanie w ścianach, w prawdzie można, ale trochę ryzykowna sprawa chyba że będzie dobra wentylacja PozdrawiamPoczątkujący z Piekar Śl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts