rogbog 08.10.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witam. Jak dobieraliście kolor parapetów zewnętrznych-?do koloru okien czy dachówki? Nasz dach to granat brązowy(Bogen), okna złoty dąb. Myślimy o brązowych parapetach-materiał jeszcze do uzgodnienia. Pozdrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 raczej do okien, jeśli chodzi o ciemne okna. Bo do białych to już i tak nie ma wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 09.10.2007 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 parapety pod dachowke i plytke klinkierowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woody 09.10.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ja też się zastanawiałem i samo wyszło takokna złoty dabdach będzie ceglasty matpodbitka ciemny brąz matcokół płytki ceramiczne brązi oczywiście parapety klinkierowe z cerradu braż czy burgund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 09.10.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 dobieraliśmy parapety pod kolor okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 09.10.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ja też mam bogena brązowego a okna orzech - parapety dałam brązowe ceramiczne , cokół z klinkieru i wejście również (brąz lekko wpadający w wiśnię) - zdjęcia w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiaran 10.10.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witam, U mnie parapety są dobrane do koloru okapników w oknach, rynien i kilku innych szczegółów elewacji - generalnie okna i drzwi - białe, a okapniki, parapety, rynny i brana garażowa w kolorze aluminium. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
innka 11.10.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ostatnio pojawiły się na rynku parapety zewnętrzne w identycznej okleinie jak okno, wyglądają super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 11.10.2007 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ostatnio pojawiły się na rynku parapety zewnętrzne w identycznej okleinie jak okno, wyglądają super Może coś więcej-jak firma ,materiał itd. Mam jeszcze troche czasu, więc proszę odalsze wskazówki. Pozdrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.10.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 DarioAS napisał Bo do białych to już i tak nie ma wyjścia co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 14.10.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Do białych okien zawsze mogą być białe parapety Ja mam parapety w kolorze okapników przy oknach. Okna raczej ciemne, okapniki i parapety ciemnobrązowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 14.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Witam. Jak dobieraliście kolor parapetów zewnętrznych-?do koloru okien czy dachówki? A trzecie wyjście nie jest możliwe? Ja mam kontrastowo do koloru okien (szarozielone do brązowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Akacja , dzięki.Troszkę z ,,innej beczki", ale też dot. parapetów zewn. Z tego co tu widzę na forum, to wszyscy kupują albo kamienne, albo płytki ceramiczne albo metalowe. a ja ostatnio usłyszałam, że są plastikowe imitujące płytki, ale oczywiście duzo tańsze i proste w montazu.Czy ktoś widzział, czy ktoś ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotograf 15.10.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witam. Jak dobieraliście kolor parapetów zewnętrznych-?do koloru okien czy dachówki? Nasz dach to granat brązowy(Bogen), okna złoty dąb. Myślimy o brązowych parapetach-materiał jeszcze do uzgodnienia. Pozdrawiam Bogusia ja parapety dobrałem do koloru rynien - tytancynkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.10.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 szukalam parapetów które zgralyby sie ze stolarka okienną i znalazłam takie które są dokladnie w kolorze pancerza rolet, moim zdaniem wygląda to bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana27 16.10.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 u nas bedzie granit, Gnejs (braz) , cena za mb. 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.10.2007 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 u nas bedzie granit, Gnejs (braz) , cena za mb. 100 zł Ana27 a masz może jakieś zdjęcia tego granitu? Pozdrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts