Senser 09.10.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Nie wiem czy to tylko, tak jeśień wśród iglaków??Mam 3 rodzaje iglaków, sosna zwykła, jakaś taka długoiglasta i świerk syberyjski..Poza tym ostatnim sosny, mała sosenka i ogólnie tak w okolicy odpadają pożółkłe igły najczęście te w okolicy pnia i z reguły w dolnych partiach krzaka/drzewa...To samo jest praktycznie na każdej sośnie w okolicy... To choroba czy jesień dla iglaków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajaK 09.10.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 To jesień... Więcej m.in. w tym wątku, poczytaj http://forum.muratordom.pl/mirek-pytania-ogrodnicze-pogotowie,t65529-1560.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 09.10.2007 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Tak też sądziłem Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts