Trofik 09.10.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Jak macie ustawione sterowniki, żeby długo pracował w podtrzymaniu? U mnie jak już dojdzie do temp. nastawionej 60st, przechodzi w stan podtrzymania ale niestety dosyć szybko się schładza (troszkę ponad 20 minut) i znowu trzeba grzać.Moje ustawienia:czas przedmuchu w podtrzymaniu 15 sekczas przerwy 4 minutyco 3 przedmuch dodaje paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulin 09.10.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Według mnie to nie ma nic wspólnego z ustawieniami, może minimalny wpływ, możesz ewentualnie pompke obiegową ustawić na pierwszy bieg, ale wtedy na pewno będziesz miał zimniejszą wodę na powrocie co też nie jest bez znaczenia. Jak masz sterownik pokojowy, to jak Ci się nagrzeje w domku, piec automatycznie przejdzie w stan czuwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 09.10.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Jak macie ustawione sterowniki, żeby długo pracował w podtrzymaniu? U mnie jak już dojdzie do temp. nastawionej 60st, przechodzi w stan podtrzymania ale niestety dosyć szybko się schładza (troszkę ponad 20 minut) i znowu trzeba grzać. Moje ustawienia: czas przedmuchu w podtrzymaniu 15 sek czas przerwy 4 minuty co 3 przedmuch dodaje paliwa Lepiej skorzystaj z opcji szukaj i wpisz np.nastawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts