SIN 09.10.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Zapraszam z wszelkimi uwagami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 09.10.2007 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Linki w podpisie już powinny ładnie smigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.10.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witaj Sin Zajrzałam do Ciebie, bo wpisałes mi sie w komentarzach, więc chciałam zobaczyć co budujesz... No i powiem tak. Dom zupęłnie w innym stylu niż mój, ale naprawdę bardzo mi się podoba. Gratulje wyboru projektu . No i jeszcze jedno. Chciałam Cię pocieszuć, że ja za swój stan surowy zapłaciłam tylko odrobine mniej, a Twój dom jest znacznie większy i trudniejszy w budowie. Biorąc pod uwage równiez fatk, że ceny teraz sa wyzsze, uważam że wcale nie przepłacacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 30.10.2007 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Dzięki za pocieszenie, ale dodając że podobno za wykończenie płaci się drugie tyle co za stan surowy to jak nic mam zabawy do końca zycia . Projekt robiony był indywidualnie i staraliśmy się zawrzeć w nim wszystko o czym marzyliśmy....a czy się udało, to sie okaże. W każdym razie, nadal szukam weny na urządzenie wnętrza, chociaż już troszkę mi w tym pomogłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celebre24 28.01.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 "szambo 10m3 - 2800 Odprowadzenie od domu 75 zł/m Czujka zapełnienia- 500 Miało by jeszcze doprowadzenie do granicy działki, ale że daleko to odpuściłem." SIN mógłbyś się podzielić namiarami na to szambo...byłabym baaardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.02.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Zapowiada się bardzo ładny dom. Życzę powodzenia i ... dołączam do obserwatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 15.02.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Celebre- podaję namiary: P.P.H.U Glass Pol s.c. Leszek Wilczyński ul. Mazura 18 Warszawa tel: 022 644 95 50 Dokładna wycena mojego szamba, które własnie zaczynają robić Zbiornik 5m3 - 1760/1 sztuka (będą 2 sztuki bo daleko od domu i lepiej zrobić łączone) Montaz: 1300 Przyłącze knal 75zł/m Studzienka 450 Połączenie zbiorników 300 Wąż wybiorczy 100 Szybko złączka ( cokolwiek to jest) 220 Nie wiem czy drogo, czy tanio, ale firma sprawdzona i solidna, wiec nie chcę ryzykować oszczędnosci kosztem spartolenia. Dom od ogrodzenia mam odsuniety 40 metrow, wiec troszkę za rury zapłącę, ale nie ma innego wyjścia, skoro nie widzi mi sie by szambiarka jeżdziła mi po ogrodzie. Monia i marek - dziękuję i pędzę obejrzeć wasz etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.02.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Stawiaj na firmy sprawdzone! Ja nauczona przykrym doświadczeniem też tak będę robić. Wasz domek bardzo mi się podoba. Super, naprawdę. Pokrycie papą sprawiło, ze nabrał kształtów i już widać, ze będzie pięknie. Miło mi, ze zajrzałeś do nas na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 18.02.2008 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 A jakże by inaczej . W środę pewnie pędzę do Krakowa oglądać okna w poleconej firmie. Może cos z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.02.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Z tego co mi wiadomo, są długie terminy oczekiwania, ale może Ci się uda. Życzę powodzenia. Napisz po powrocie jak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 18.02.2008 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Specjalnie sie nie spiesze, planuje przeprowadzkę na wiosne 2009. Mam więc rok na doprowadzenie domu do stanu uzywalności. Co prawda ja to bym mógł się już tam wprowadzić, ale inni przyszli miszkańcy kategorycznie mówią NIE. Zostałem przegłosowany ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.02.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Nie zapomnij o instalacji alarmowej z powiadomieniem komórkowym, zanim założysz okna. To bardzo ważne! W mojej okolicy w jeden dzień inwestor założył okna, a w nocy wszystkie zniknęły, łącznie z dachowymi (alarm miał zakładać w dniu następnym) Lepiej się wystrzegać przed nieproszonymi gośćmi i zabezpieczyć dom, zanim Ci,ę uprzedzą. Ja sama obserwuję na naszej działce ślady odwiedzin i chęci posiadania przez innych naszych rzeczy. Zginęły nam już różne drobiazgi, iglaki, 2 wiadra dysperbitu do izolacji, stolik ogrodowy i parę innych - to było do przeżycia, ale okna, czy instalacje ... nawet strach pomyśleć! Lepiej się zabezpieczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 19.02.2008 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 To że iglaki giną, to u mnie norma, chociaz odkąd zatrudniłem jednego miejscowego do kopania dołów i zrobienia wygódki, to ilość zniknięć zmniejszyła się drastycznie..stałem się chyba "swój" ;p CO do alarmu, juz mam wstępną opiekę Solidu. Instalaja będzie robiona razem z elektryką przed oknami, jak tylko sie ociepli na stałe. Ale dzieki za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.02.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Napisz jak tam po oględzinach okienek w Igies? Ceny, mówisz, szokujące? Napisz cos więcej, sama jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 22.02.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Nie nie, byłem w innej firmie, nie w Igies, ale tez polecanej Gartfen ( http://www.gartfen.com.pl). Bardzo miła obsługa, wszystko można było pomacać - znaczy sie okna i drzwi ;p. Wybraliśmy okna otwierane ( nie przesuwane) ze względu na szerokosc otworów okiennych 175cm. A także z powodu innych szprosów na drzwiach przesuwanych i otwieranych. Szprosy nakładane to jest coś idealnego. Drzwi skomponowaliśmy sami- tak by pasowały do okien. Okna kolor TEAK ( tek? tik? czy jak to się pisze) Zaokrąglone. Poprostu bajka. I cena też jak z bajki ponad 70 tys. Siedzę od dwóch dni i myślę co z tym fantem zrobić, bo to dużo za dużo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.03.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja! http://img152.imageshack.us/img152/8632/wielkanocnejajkave2.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 25.03.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 AAAA dziękować, dziękować i Życzyć wspaniałej przygody z budową, bez problemów i przykrych niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 14.04.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ale już u Ciebie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 15.04.2008 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Oj, dziękuję, ale nie widzę tego bo juz na nic nie mam czasu. Chyba narzuciłem za wysokie tępo. Bokami juz robię. Nie mówiąc o tym, że na koncie to słowo dno juz dawno przestało być adekwatne do sytuacji bo jadę na debetach ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.04.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Bardzo ładnie prezentuje się Wasz domek z zakonczonym dachem. Teraz jeszcze jak przyjdą okna, to dopiero będzie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts