SIN 14.05.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Fotki zrobiłem, ale jestem tu na 5 sekund i nie zdąrzę wrzucić, musze śmigać do Krakowa na kilka dni, wrzucę w poniedziałek MIłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.05.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 oj SIN, uczysz mnie cierpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 16.05.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 no chwilowy dostęp do netu jest, ale kabelka nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Sin,już niedługo ,wytrzymaj , już widać metę ,jestem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.05.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 SIN, gdzies ty sie nam zagubil???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 25.05.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Raczej utopił , kurcze....w sobote mi szambo wylało, ubaw po pachy. Dziś zamówiona reanimacja.Dzięki Beauty, walcze, póki co szukam płytek na taraz, tylko przy 52 m2 i 85 mb na schody to każda cena mnie załamuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 16.06.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 zaniedbalam czytanie twojego dziennika a tam tyle roboty odwalonej i swieze zdjecia sie pojawily jestem bardzo ciekawa na jakie schody sie zdecydowales ta podpatrzona sciezka jest bardzo ladna, to jakis kamien? Dowiadywales sie moze ile to kosztuje? No i deski, nie moge ich ogladac bo choruje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 18.06.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Z kamieniem na ściezki mam zagwostke, bo w marketach kosztuje 30 zl sztuka, a granit w hurtowanich 600 zl tona, a 1 wychodzi jakies 10-20 zl, ale za to są nie owalne, a marketowe sa owalne, ale to cement :/ i sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.06.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Jeśli mogę się wtrącić, brałabym granitowe. Te betonowe po jakimś czasie trzeba będzie malować, a granit najwyżej porośnie mech A kształt to już młotek dopasujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 18.06.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 W sumie racja, też zaczynam być skłonny bardziej na granit, do tego obsypka z białego żwiru 300 zł/tona, troszkę to wyjdzi ena ścieżki, ale za to ten efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.06.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 ja bym miala latwiej z wyborem bo zadecydowalby portfel ale faktycznie wybor nie latwy jezeli dobrze rozumiem to granit wychodzi taniej ale trzeba jeszcze go obrobic, betonowe zas to produkt gotowy ale niewiadomo jak sie bedzie starzal ale obserwujac twoja budowe ty sie raczej decydujesz na trwale rozwiazania takze stawiam ze wybierzesz granit ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.06.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Mam być szczera?Tylko granit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.06.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Hej, Pozwoliłem sobie na wrzucenie kilku słów do Waszych poczynań. A zachęciała mnie gogoolek , która buduje ten sam projekt co ja lub odwrotnie. Chyba odwrotnie. Także Dardurka która już u mnie spacerowała Krótko projekt zajebiaszczy bardzo mnie i Lilce się podoba Tempo prac niesamowite choć możecie mieć inne wrażenie jako inwestorzy . Wykończenie patrząc po zdjęciach każdy ruch przemyślany i dobrany jak z żurnala Piękne dechy na podłogach. Tu od razu mam pytanie czy macie ogrzewanie podłogowe ? Jeżeli nawet nie to od razu pytam jak montowałeś deseczki na wylewce tzn. na czym? Wiesz kwestie wilgoci , chłonięcia jej przez materiał i etc. Z innej beczki macie bardzo podobny tynk do naszego - troszkę chyba ciemniejszy. Zapraszam z Lilą do odwiedzenia Naszych progów. Pozdrowienia nie mniejszych postępów i pięknych jak dotąd wyborów życzą Lila i Paweł http://forum.muratordom.pl/uzytkownik20599.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 21.06.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Jak tradycyjnie to na całego - precz z betonem, panelami i dyktą ... Zafascynowała mnie Twoja podłoga - idealnie by pasowała do części moich wnętrz. Jeśli możesz podaj na priva, lub tutaj (emaili nie czytam ) producenta tych desek - może gdzieś na paczce jest karteczka kto to robi. Czy ghost o którym piszesz to ghost34 z forum, ten co to tak dziwnym językiem pisze? Jaki tam dali klej? Ja chcę takie dechy poukładać na podłogówce pozostawiając pomiędzy nimi szpary zalane czymś elastycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 23.06.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Już pędzę z odpowiedziami, troszke to trwało, ala miałem kryzys budowlany i musiałem wyjechać na kilka dni w pinzekę by sie oderwać od tego tematu, ale już mi przeszło Cóż Googule- chyba msz racje, będzie granit, tylko muszę jeszcze znleść czas by po niego pojechać, ale że wziąłem urlop na cały tydzień, to powinno sie udać. Poury63-dzieki za slowa, w obecnej tzw końcówce, to bardzo pomaga, bo bokami robimy. Ogrzewania podłogowego nie mamy, bo nie lubię, jedynie w łazience własnie sie kończy robić. Specyfikacji technicznych nie znam i jakoś nawet nie będę w nie wchodzł, ale wylewka była smarowana jakims odcinaczem wilgosci, forumowy Ghost będzie wiedział. A za wasze progi zaraz zajrzę . Ged- producent i montażysta to dokaldnie ta osoba o której piszesz... forumowy Ghost z dziwnym językiem pisanym I do niego tez musisz się zwrócić o pytania techniczne. W pełni mu zaufałem i jak do tej pory nie moge mieć ani jednego zastrzeżenia. Fachowiec i profesjonalista pełną gębą. Ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca jeszcze będę potrzebowal jego pomocy w kiku sprawach ;p I faktycznie precz z betonami, panelami ( tylko na malutkim strychu, bo tam nie będzi ewidac , i dyktą,..precz z preczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.06.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Barierki bardzo mi się podobają ,takie romantyczne Schody -mój kolor -gratulki ,jakie planujesz barierki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 30.06.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Takie same jak na balkonach, też z liśćmi i kasztanami. Już sie kończą robić. Na duzy taras mam, ale jeszcze nie wyłozony gresem, więc czekają, a na front będą zakładane pewnie w ciągu tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 01.07.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 NO...NO...NO Panie SIN, chwila nieuwagi a tu już pięknie się zrobiło Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.07.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Takie same jak na balkonach, też z liśćmi i kasztanami. Już sie kończą robić. Na duzy taras mam, ale jeszcze nie wyłozony gresem, więc czekają, a na front będą zakładane pewnie w ciągu tygodnia. Barierki kute ,ale poręcz będzie drewniana?Ale idziesz z tym wszystkim jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 02.07.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Całość kuta. Chyba nie mam innego wyjścia bo: 1. bank dał mi 2 lata na oddanie domu do użytku, jak nie, to ble ble ble ble 2. małżowina w 6 miesiącu i narodziny córy w pażdzierniku, więc wszystko musi być gotowe 3. mam dość mieszkania na paczkach u rodziców i teściów i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts