SIN 02.07.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A podziękowal podzięokował Inez....łazienka duża kończy sie robić, właśnie musiałem śmigać po luksfery bo jak zawsze źle były wyliczone . A schody sie kończą też robić tylko przy nabijaniu trepów im sie jeden pękł i musze dowieść nowy. Ale jak zrobią to fotki zamieszcze bo mnie sie one "bardzo podobać " A z drzwiami jak nie wiem tak nie wiem.....szybkość Sokółki jest zastraszająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.07.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Zaciekawiło mnie to zdjęcie:http://www.avatar.pl/pis/146.jpg O ile dobrze widze boazeria kładziona jest pionowo. Możesz zdradzić jak mocowane są deski w rogu (chodzi mi o narożnik między skosami). Czeka nas robienie boazerii i nie jestem pewna jak rozwiązać ę kwestię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 10.07.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Hm...hasło typu "normalnie" chyba nie będzie zbyt pomocne , a poważnie to zaskoczyłes mnie pytaniem. Deski cięte są na skos, ale spróbuje pstryknąć fotkę jutro i wrzucić w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.07.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Hm...hasło typu "normalnie" chyba nie będzie zbyt pomocne , a poważnie to zaskoczyłes mnie pytaniem. Deski cięte są na skos, ale spróbuje pstryknąć fotkę jutro i wrzucić w poniedziałek. Chodzi o to jak mocowana jest łata w rogu (po lewej stronie na zdjęciu) i jak są mocowane do niej deski. Mam nadzieję, że uda Ci się zrobić fotkę na której będzie to widać. A tak swoją drogą to jestem kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 13.07.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Po tej osie jako avatarek, mogłem sie domysleć , fotki jakies mam, postaram się w miare szybko je wrzucić....a może to szerszeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 13.07.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Nie wiem czy takie fotki cie satysfakcjonują:http://www.avatar.pl/pis/205.jpghttp://www.avatar.pl/pis/206.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 21.08.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Postępy bardzo ładne u Was powiedz czy macie już barierki na schodach ? wczoraj coś mi Ghost wspominał że macie? ale nie widzę zdjęć. A balustrady na balkony gdzie robiliscie? sliczne- moge namiar i koszt orientacyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.08.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 SIN dzięki za fotki i przepraszam, że dopiero teraz piszę. Prawdę mówiąc miałam nadzieję zobaczyć również konstrukcję łat do których ta boazeria była przybijana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 24.08.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 A konstrukcji to już nie widać , jak widać. Monis- barierki na schodach są, ogólnie wszystko już jest- tylko kuchnia właśnie się montują fronty. Balustrady robiliśmy u ślusarza z Baniochy. Mogę powiedzieć tak: za balustrady na dwóch balkonach, plus balustrady na dość dużym tarasie, wziął 6 tys. Nie wiem czy drogo czy nie, ale te elementy kasztanów były kupowane i są dość drogie. Jednak wychodzę z założenia, że lepiej zrobić coś co sie podoba wolniej, niż płacić mniej za byle co , wiec uciułałem i mam. Na dniach montują się balustrady na tarasach, bo fuga schła, więc czekali. Przyznam się że tyle jest roboty z układaniem i sprzątaniem, że ciągle zapominam o zdjęciach. Ale się poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 24.08.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Wiem jak to jest z tym sprzątaniem- cały czas wychodzi pył- nie wiadomo skąd Jak tylko będziesz miał chwilkę to pstryknij barierki schodowe ok? Bardzo mnie ciekawią, no i jaki ich koszt i kto Ci zobił. My właśnie szukamy kogoś do takiej robótki- kasę uzbieraliśmy więc trzeba zrobić póki dziecko jeszcze nie drepczące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 26.08.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 fotki już mam, zaraz wrzucę, cóż, jednak firmy która to robiła nie polecam. Ze schodami maiłem jazdy bo zamówiłem u stolarza, który zmarł a potem na szybko szukałem. I znalazłem firmę, która zrobiła schody błyskiem, ale za dużo wyższą cenę i do tego nie jestem do końca zadowolony. Na pierwszy rzut oka wyglądają super, ale na drugi już wychodzą kalafiory:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 26.08.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 ale fotek nie umieszczę, bo mi kabelek gdzieś wciepło..dobrze że mam zapas w domu, to jutro przywiozę.... jak nie zapomnę ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 26.08.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 och Ty! to nie zapomnij i wrzuć te foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.08.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 A konstrukcji to już nie widać , jak widać. Miałam nadzieję, że masz jakieś zdjęcia. A może potrafisz opisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 27.08.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Joshi- cóż, nie ja to obijałem, ale dechy są dobijane do konstrukcji dachowej, wiec nie potrafię powiedzieć Monis- fotki wrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 27.08.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 kurka wodna! napisałam się jak dzika i mi się wszystko wykasowało.. wrrr wreszcie się doczekałam barierek- bardzo ładnie to u Ciebie wygląda- zazdroszczę... My mamy nieszczęsny kawałek ścianki między biegami i za cholerę nie wiem jakie tam barierki dać, żeby się trzymały (bo ścianka z porothermu) i żeby ładnie wyglądały... cholerny projekt no i my sieroty, że za późno się zorientowaliśmy że schody kiszkowate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 28.08.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Tja, znam ten ból, architekt w jednej łazience i kuchni nie zrobił kanałów wentylacyjnych, okna nie maja zadaszenie itd itp, pełno błędów, na które będę zwracał uwagę jak kiedyś zacznę druga budowę ....oby nie . Fakt faktem, że pierwszy dom dla wroga, drugi dla przyjaciela a trzeci dla siebie . Ale cóż jak sie nie ma co sie lubi.... A schody jak pisałem - ogólnie super, ale dopatrzyłem się kilku elementów które mnie drażnią, ale pewnie tylko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 28.08.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 też słyszałam o budowaniu pierwszego domu dla wroga... ale ja nie zamierzam budować innych (póki co). i dlatego tak mnie wkurzają te partactwa... no ale co zrobić- "Ale cóż jak sie nie ma co sie lubi.... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 31.08.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ufffff....oficjalnie skończyłem budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 31.08.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts