googulek 31.08.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 super ! gratuluje z calego serducha i prosze o wiecej zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 31.08.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ze zdjęciami to czekam aż kanapa przyjedzie i w końcu obrazy powieszę , póki co cały weekend karnisze i półki w łazienkach wieszałem..nie mniej, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.01.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Sin aleś pięknej córy się dorobił gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 12.01.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 a dziękuję, długą nad nią pracowałem , dobrze że już kolki mam za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.02.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ale też piękna Ta Twoja córeczka!! A koszty które podałeś ,to są koszty samego ogrzewania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 26.02.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 A dziękuję Co do kosztów to pellet- ogrzewanie - 6000 przez całą zime i jak wyliczyłem starczy mi teraz do połowy kwietnia bo już spalam 30 kg dziennie, a nie tak jak było -20 spalałem 75 kg dziennie. Dom ma 300 m2, i koszty samego pelletu są niskie, rodzice mają dom 200 m i zapłacili podobną kwotę za gaz. Dodać trzeba że grzeje ostro póki córa jest młoda. Dodatkowy koszt to prąd- koszt którego nie przewidziałem. Miesięcznie rachunki za prąd to około 500 zł. Piec plus podajniki, dmuchawy, wiatraki przepływowe, 2 lodówki....to ciągnie jak cholera. Jednak za chwilkę wszystko to się powyłącza i znów będzie kasa na nowe ciuchy na córki ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts