SIN 06.05.2008 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Póki co zostałem zrobiony w przysłowiową trąbkę..opis na dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.05.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Smutne, naprawdę - jacy ludzie potrafią być nieuczciwi Wiem coś o tym, bo sami naprawiamy błędy poprzednich partaczy, które nas na dzień dzisiejszy kosztowały ponad 10tys., a to jeszcze nie koniec Nie poddawaj się i walcz o odzyskanie pieniędzy, choćby to miało być nawet sądownie - zatrzymaj też kontakt do żony, bo jeśli mają z mężem współwłasność majątkową, to możesz się też od Niej ubiegać o zwrot kasy (tylko nie daj się nabrać na żale typu, że "mąż mnie zostawił bez grosza i wyjechał" - to częsta wymówka).Koniecznie zgłoś w prokuraturze i na policji podejrzenie popełnienia przestępstwa i brak możłiwośći wyegzekwowania pieniedzy - niech fachowcy się tym zajmą. A tak poza tym, to głęboko współczuję - tyle pieniędzy Tak to jest jak człowiek mierzy innych swoją miarą i wydaje mu się, że wszyscy są uczciwi. Pozdrawiam gorąco i życzę pozytywnego rozwiązania sprawy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Właśnie odkryłam Twój dziennik - jak to możliwe, że dopiero teraz ?????????? Bardzo mi się podoba Twój dom - jest naprawde piękny. Szkoda, że tak wyszło z tymi tynkarzami. Dlatego przepraszam, że pouczam, ale lepiej brać tych polecanych niż tym "samopolecających się". Chociaż, cholera, zawsze się ryzykuje. My - inwestorzy i oni - wykonawcy. Wszyscy ryzykujemy. Ale nie odpuszczaj - te pieniądze trzeba było zarobić , więc nie ma co ... Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy ( akcja z Francją może być tylko zasłoną dymną - a rozdzielność majątkową z szanowną małżonką to ten tynkarz miał ? NIe ?????????/ No to dobrze :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 06.05.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Współczuję ...kurczę na każdym kroku trzeba być czujnym.Trzymam kciuki żeby udało Ci się odzyskać pieniążki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 06.05.2008 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzieki za wyrazy współczucia ...co chwila pojawiają się nowe informacje. Teraz się dowiaduje że on jest chory i musial wyjechac do sanatorium. Jeśli to prawda to odszczekam co o nim mówiłem, ale jesli to tylko pic na wode fotomontaż to nie ma wybacz :/. I weź bądż tu człowieku mądry. I zastanawia mnie jak bardzo trzeba byc chorym że nie można smsa wysłać Co do poleconych fachowcow.. to wszystkie ekipy do tej pory takie były, a tynkarza musiałem miec na "gwałt" i wydawał sie solidny...się okaże na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.05.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Witam, na początek muszę pogratulować domu - naprawdę piękny. Co do tynkarzy.... to przykre, że nie można juz nikomu ufać i z miejsca koniecznie trzeba spisywać papiery. pozdrawiam, życząc samych porządnych wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 08.05.2008 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 dziś mam dobry humorek bo okna gotowe.... wiec problem tynków jakoś wyblakł....na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 16.05.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Dom naprawde okazały! Też uważam, że najgorsze jest oczekiwanie na ekipę, ewnetualnie wścibscy sąsiedzi Tynkarzami się nie przejmujcie! Nam uciekła ekipa murarzy i musieliśmy szukać innej ... Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 20.05.2008 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Dzieki.Zaczałem szukać nowej ekipy, chociaż ta stara ciągle twierdzi ze lada dzień wejdzie. Ten lada dzień, jest bardzo długi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 23.05.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Nie ma co na nich czekac- jak są tak słowni to aż strach ich wynająć. A jak sobie pójdą w środku prac? Szukaj a ja trzymam kciuki za znalezienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 24.05.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Szukam...ale najbliższa ma termin za 2 tygodnie......i wszystko musi czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 27.05.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 bardzo ładny ten Twój domek.trzymam kciuki i zyczę powodzenia, chętnie będę odwiedzała Twój dziennik.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 03.06.2008 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Tynki to chyba jakaś kłatwa.....ale nic to walczę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.06.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ale że co? Że następni tynkarze Cię wystawili? qrka no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 18.06.2008 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Wystawili ale opóźnieniem, naszczeście dziś weszli....teraz mam stracha jak się spiszą, zaraz jadę na kontrolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 18.06.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 podaj namiary tego oszusta tynkarza, ku przestrodze innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.06.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 No wreszcie. Jak dobrze, że w końcu tynkarze się u Ciebie pojawili. Mam nadzieję, że zrobią wszystko z zaleceniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.06.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 No to się doczekaliscie na fachowców Co to za listwy, o których piszesz? Czy masz na myśli gipsowe sztukaterie, czy moze coś innego? Napisz coś bliżej albo wrzuć fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 20.06.2008 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Oszusy Tynkarz to Krzysztof Śmietanka- wystarczy wrzucić jego nazwisko na wyszukiwarce i ukarzą się wszelkie moje o nim artykuły. Tu występował pod kilkoma nickami, ostatnio jako grzesbudowniczy. Sprawa w toku.Byłem przy montażu ekipy....jutro jade zobaczyć ich pierwszę postępy i wtedy się wypowiem ..czwórka młodych ludzi wydających się mieć pojęcie. No i będą gipsowe z agregatu..chociaz na początku chciałęm c-w, ale nie udało się znaleść ekipy. a czas mnie gonił. CO do listew. Jutro zrobię fotki i wrzucę. Sa to stalowe listwy, takie jak normalnie umieszcza się na rogach, tylko ze te sa półokrągłe. Nawet tynkarze mowili ze pierwszy raz takie widzą. NIestety Polska jest daleko za murzynami w wielu technikach. Chciałem zrobic takie w całym domu, ale mam tylko 39 sztuk, wiec zrobie jedynie w salonie i jadalni. A sprowadzac z Usa chyba sie nie uda, bo czasu brak.Normalne listwy klei sie na gips, te trzeba wkrecac w mur, ale to jedyna inność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.06.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Chwilkę mnie nie było a tu juz dom stoi, jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts