Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - Dziennik Vampa, Sina oraz o klombikach

SIN

Recommended Posts

• Odpowiedzi 225
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Smutne, naprawdę - jacy ludzie potrafią być nieuczciwi :(

Wiem coś o tym, bo sami naprawiamy błędy poprzednich partaczy, które nas na dzień dzisiejszy kosztowały ponad 10tys., a to jeszcze nie koniec :evil:

Nie poddawaj się i walcz o odzyskanie pieniędzy, choćby to miało być nawet sądownie - zatrzymaj też kontakt do żony, bo jeśli mają z mężem współwłasność majątkową, to możesz się też od Niej ubiegać o zwrot kasy (tylko nie daj się nabrać na żale typu, że "mąż mnie zostawił bez grosza i wyjechał" - to częsta wymówka).Koniecznie zgłoś w prokuraturze i na policji podejrzenie popełnienia przestępstwa i brak możłiwośći wyegzekwowania pieniedzy - niech fachowcy się tym zajmą.

A tak poza tym, to głęboko współczuję :( - tyle pieniędzy :roll:

Tak to jest jak człowiek mierzy innych swoją miarą i wydaje mu się, że wszyscy są uczciwi.

Pozdrawiam gorąco i życzę pozytywnego rozwiązania sprawy!!!

Właśnie odkryłam Twój dziennik - jak to możliwe, że dopiero teraz ??????????

Bardzo mi się podoba Twój dom - jest naprawde piękny.

Szkoda, że tak wyszło z tymi :evil: tynkarzami. Dlatego przepraszam, że pouczam, ale lepiej brać tych polecanych niż tym "samopolecających się".

Chociaż, cholera, zawsze się ryzykuje. My - inwestorzy i oni - wykonawcy. Wszyscy ryzykujemy.

Ale nie odpuszczaj - te pieniądze trzeba było zarobić , więc nie ma co ...

Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy ( akcja z Francją może być tylko zasłoną dymną - a rozdzielność majątkową z szanowną małżonką to ten tynkarz miał ? NIe ?????????/ No to dobrze :):):))

Dzieki za wyrazy współczucia ...co chwila pojawiają się nowe informacje. Teraz się dowiaduje że on jest chory i musial wyjechac do sanatorium. Jeśli to prawda to odszczekam co o nim mówiłem, ale jesli to tylko pic na wode fotomontaż to nie ma wybacz :/. I weź bądż tu człowieku mądry.

I zastanawia mnie jak bardzo trzeba byc chorym że nie można smsa wysłać :(

Co do poleconych fachowcow.. to wszystkie ekipy do tej pory takie były, a tynkarza musiałem miec na "gwałt" i wydawał sie solidny...się okaże na dniach.

Witam,

na początek muszę pogratulować domu - naprawdę piękny. Co do tynkarzy.... to przykre, że nie można juz nikomu ufać i z miejsca koniecznie trzeba spisywać papiery. :( :(

pozdrawiam, życząc samych porządnych wykonawców

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Oszusy Tynkarz to Krzysztof Śmietanka- wystarczy wrzucić jego nazwisko na wyszukiwarce i ukarzą się wszelkie moje o nim artykuły. Tu występował pod kilkoma nickami, ostatnio jako grzesbudowniczy. Sprawa w toku.

Byłem przy montażu ekipy....jutro jade zobaczyć ich pierwszę postępy i wtedy się wypowiem ..czwórka młodych ludzi wydających się mieć pojęcie. No i będą gipsowe z agregatu..chociaz na początku chciałęm c-w, ale nie udało się znaleść ekipy. a czas mnie gonił.

CO do listew. Jutro zrobię fotki i wrzucę. Sa to stalowe listwy, takie jak normalnie umieszcza się na rogach, tylko ze te sa półokrągłe. Nawet tynkarze mowili ze pierwszy raz takie widzą. NIestety Polska jest daleko za murzynami w wielu technikach. Chciałem zrobic takie w całym domu, ale mam tylko 39 sztuk, wiec zrobie jedynie w salonie i jadalni. A sprowadzac z Usa chyba sie nie uda, bo czasu brak.

Normalne listwy klei sie na gips, te trzeba wkrecac w mur, ale to jedyna inność.