aga1401 04.10.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 dobrze ze mam prenumerate.super czekam na magazyn:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.10.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Jaka decyzja w sprawie podbitki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 06.10.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Oj oglądaliśmy różne, kwadratowe i podłóżne... ja jestem za plastikiem- imitacją drewna, żona za drewnem . Objechalismy kilka domów, i każda sroczka swój ogonek chwali, nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Jeszcze mam tydzień czasu na decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.10.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dlatego pytam, bo byliście m.in. u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 07.10.2008 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Tak, coś mi się KRUCA FUKS wydawało, że znam domek Po obejrzeniu wasze podbitki ja byłem na TAK, żona jeszcze ma opory i ciągle zastanawia się nad drewnem. A ekipa póki co świetna..zaczynaja kłaść parapety zewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 08.10.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Jeśli tak - pewnie skończy się na podbitce drewnianej. Prędzej czy później (raczej prędzej) pan Franciszek będzie chciał ją robić i coś bedziecie musieli kupić. Sprawdź przy okazji jak z dostępnością materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 08.10.2008 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Uffff dziś to cały dzień ganiałem za gresem na balkony i klinkierem na murki balkonowe, ale wszystko załatwione. Podbitka w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 31.10.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Piękny dom wyszedł- zazdroszczę tynków - u nas za późno na kładzenie koloru... Naprawdę ślicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 01.11.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Cieszę sie, że się podoba, 4.11 wracaja majstrzy - naprawde super ekipa i konczą podbitki i glify wewnątrz. Może jeszcze parapety połozę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 08.11.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 piękny dom! na pewno będziemy śledzić jego losy!! elewacja bardzo w moim typie dlatego proszę o namiary na nią, jaki kolor itp pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 09.11.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Dzięki, praca wre.A kolorek to Izolbet- tynk akrylowy numer 257, o ile dobrze pamiętam.Właśnie głowię sie nad gresem do kotłowni, w Leroy nie ma nic co by nam pasowało, jutro śmigam do Obi. Ponad to mam problem z parapetami, nie wiem czy konglomerat czy granit, bo marmur odpada. A już 3 firmy gdzie wysłałem prośbę o wycene mnie olały. Najwidoczniej 14 okien to dla nich za mało :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 12.11.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Zna ktoś może dobrą firmę w mazowieckim, od parapetów. Interesują mnie granit lub konglomerat. A gdzie nie dzwonię to mam wrażenie że panuje ogólne olewanie i brak profesjonalizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 12.11.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Zna ktoś może dobrą firmę w mazowieckim, od parapetów. Interesują mnie granit lub konglomerat. A gdzie nie dzwonię to mam wrażenie że panuje ogólne olewanie i brak profesjonalizmu. Ja kupiłam z konglomeratu w firmie, gdzie kupowałam okna. Kosztowały 348 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.11.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Sprawdź czy odpowiada Ci oferta http://www.artstone.com.pl Ja brałam u nich parapety granitowe. Do ceny za m2 dochodzi impregnacja na życzenie i opłata za szlifowanie krawędzi. marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 13.11.2008 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Dzięki, rzucam się w lekturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.11.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 O mój Boże!!!!! Jakie piękne okna!!!!!!! Domek też super, ale o takich oknach marzę... Możesz zdradzić ile kosztowały? Są na prawdę extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 01.12.2008 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Dzięki, właśnie okna są naszym głównym oczkiem w głowie, staramy sie je wyeksponować na maksa, wszystko robimy by były jak najbardziej widoczne. Szprosy są zdejmowalne by łatwiej było umyć szyby.Co do ceny...hm......baaaaaardzo drogie. Robiliśmy je na zamówienie każdy detal jest robiony tak jak my chcieliśmy no i to kosztowało. 70 tys..ufff jak o tym piszę to aż mnie zadyszka łapie, ale uważam że sie opłacało, bo są piękne i tylko to się liczy. Ja pomyślę że miał bym kupić jakieś plastiki ( przepraszam fanów plastików, ale to tylko moje zdanie) i potem codziennie na nie patrzeć i dostawać drgawek, to cieszę się z zakupy tych, jeszcze bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 01.12.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Widziałam i czytałam artykuł w Muratorze. Nawet jak będzie podłoga drewniana przed kominkiem zróbcie koniecznie kamien/płytę/gres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 01.12.2008 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 No tak, ale wizja artystyczna jest by kominek był otoczony dzikówką, a podłoga drewniana ciemna. Ale to sie jeszcze klaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.12.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Plany ambitne, ale uda się na pewno!! Powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts