googulek 24.03.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 zdjecia, zdjecia, zdjecia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobiki dwa 24.03.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Mam pytanie dotyczące ogrzewania: z jakiego materiału zrobione są rury na podłodze? Miedziane czy z jakiegoś innego? Jaki był w przybliżeniu koszt takiej instalacji? No i ta skrzyneczka od której wszystkie rurki się rozchodzą: jakie warunki trzeba spełniać żeby coś takiego założyć u siebie? No to tyle, chyba niczego nie pominęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 25.03.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Zdjęcia będą jak śnieg zniknie- jesli chodzi o kostkę. Wewnątrz póki co tylko pokostujemy jeden pokój, bo podłoga ciągle się układa sama i cos w tym temacie ruszy dopiero po świętach. Rury do ogrzewania poszły miedziane. Wyszedłem z założenia że ogrzewanie wole miedziane a rozrpowadzenie wody to plastiki. Niestety nie jestem w stanie podać ceny za ten element bo umawiałem sie z hydraulikiem na całość prac i nie pamiętam cen poszczególnych etapów. Płaciłem za rozprowadzenie wody, kaloryfery, solary, kocioł, etc etc etc...czyli wszystko co z wodą związane. Skrzyneczek mam 3 w róznych miejsach domu, to ponoć ułatwiało rozprowadzenia ruru do kaloryferów....nie znam się, ja w innej branży siedzę, ważne by dobrze było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 26.03.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Helo. Ale ładne masz te podłogi z dech- baaaardzo takie lubię i tej kostki Ci zazdroszczę troszeczkę, bo u nas błotko i kamienie ale cóż... kasa będzie- będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.03.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 SIN ja znow w sprawie kominka, czy mozesz mi zdradzic jaki masz przekroj rury? U nas jest FI 200 a facet, ktory nam mial robic twierdzi ze trzeba przynajmiej FI250. I badz tu madry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 31.03.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Monis- juz nic nie mów o kasie.....podłogi i kostka spłukały mnie tak, że nie mam nawet na wykończenie glazur w kuchni, jakaś katastrofa. Googulek- ja mam fi250,.a ktos mi mówił że otwarty powinien mieć fi300, a jednak poszło i ciągnie bardzo ładnie. Nie znam się na tym, ale już fi200 może być chyba mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 31.03.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 no to zalamka innego niz otwarty sobie nie wyobrazam, jak ta rura sie okaze za mala, to chyba wole wcale nie robic kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 31.03.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Pogadaj z jakims specem, moze poprostu trzeba będzie zrobić mniejszy i tyle. Jak chcesz moge ci dac telefon do kolesia który robił u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.04.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dziekuje SIN ale wlasnie znalazlam starszego pana ktory ma zaklad zdunski. Powiedzial ze sie da, wycenil po ludzku, takze go bierzemy co tam u ciebie sie dzieje, podlogi skonczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 07.04.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nie, podłogi będą kończone po świętach, bo chłopakom sie nie opłacało przyjechać na 4 dni więc czekam. Póki co wykłócam sie z brukarzami bo mi podniesli cene o 30 %..że niby wiecej metrów......a wymierzali wcześniej..więc sie wkurzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.04.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 kurka 30% ! a kogo to obchodzi ze zle wyliczyli moze przesadzam ale naprawde takie sytuacje sa wkurzajace. Ja jeszcze nie doswiadczylam, takie przyjemnosci jeszcze przede mna ale jak nam wyceniali w hurtowni material na dach to oczywiscie kupe rzeczy braklo i jestem swiecie przekonana ze to swiadome dzialanie aby zdobyc klienta takze nie daj sie SIN, wyklocaj sie o kazdy grosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 09.04.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Opis sytuacji wrzuce pewnie dziś, ale nie wiem w jaki wątek bo niby zrobili wszystko super i z wykonania jestem zadowolony, ale pozostal niesmak bo zachowali sie mało profesjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.04.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wesołych Świąt http://img217.imageshack.us/img217/5461/kurczak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.04.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://tswdracolp.bblog.pl/i/blog/users/364/files/Image/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 19.04.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witam!Z podłączeniem studni wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 20.04.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Studnia narazie zaczopowana i czeka na hydraulików, obiecali ze w tym miesiącu podłączą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.04.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 pofitać...hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 20.04.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Niech nie marudzi....właśnie go pochwaliłem , z własnej nie przymuszonej woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.04.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 pseciess nic nie muuffii ino siem psyyffiitol gsecnie niooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 20.04.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A w takim razie Witojcie Gospodarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts