Seba7207 21.01.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ja jestem jednak za zgłoszeniem. Samo dokarmianie nie rozwiąze problemu. Jak Madd wyjedzie np. na parę dni to pies będzie przymierał głodem. Do właścicieli to nie trafi. Trzeba zgłosć, będzie mandacik i w końcu albo komuś oddadzą psa i nie będzie się męczył albo zrozumieją, że lepiej psu dac jeść niż płacić mandaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 21.01.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Seba - i ty przeciwko mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.01.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Seba - i ty przeciwko mnie? Czekaj czekaj.Od 9.12.2007 do 21.01.2008 minęło już 1 1/2 miesiąca to może poopowiadaj jak tam teraz leci dokarmianie.Może się coś zmieniło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 21.01.2008 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Wiec Rysiu (tak go nazwalismy, bo jest podobny do rysia) dalej jest u nas codziennie. Co ciekawe - moja Bronka nawet go zaakceptowala i juz nie syczy na jego widok. Dostaje dobre jedzonko, wcina jakby mu sie uszy trzesly. Patologie (opiekunke kota) poinformowalam, ze go dokarmiam i powiedzialam zeby tez od czasu do czasu mu cos jesc dala. Pijackim glosem przysiegala, ze mu kitikety suche z puszki kupuje. Juz wiedzialam ze klamie.Wiec generalnie mam pod opieka dwa koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 21.01.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Madd, Nie, nie przeciwko tylko, że samo dokarmianie nie rozwiąże problemu. Znieczulice ludzką we wszelkiej postaci należy zwalczać. Z innej beczki, była u nas przez 4 dni ekipa od Pilcha, robili wykończeniówkę, nabijanie desek w sypialni i na korytarzu. Teraz sami wzieliśmy się za woskowanie. Jednak do wykończeniówki się nie nadają. na połączeniach desek wyszły im szpary po 1 cm. Skasowali nas nieźle i podziękowaliśmy im za współpracę. Dzisiaj wywoskowaliśmy samni sypialnię (oni wzieliby za tą robotę z 500). Chyba im się trochę poprzewaracało w głowach ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 21.01.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 To jest porażka co się dzieje ze zwierzętami domowymi w Polsce! Powinno wprowadzić się bezwzględny obowiązek rejestracji psa czy kota i to za niemałą opłatą do tego roczna opłata i to również niemała i regularne kontrole. Wtedy byle ścierwa znęcającego się na zwierzęciem by nie było stać na utrzymanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 22.01.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Maja ci sasiedzi dzieci?Dokarmia je ktos? Interesuje sie nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 25.01.2008 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Dzieci dzieki Bogu nie maja - przy tej ilosci wypitego alkoholu to ja nawet nie wiem czy ona plodna jest. Baba ma kolo 32-33 lat i mieszka z konkubentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts