bobiczek 09.10.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Hejka Wam wszystkim! Nie wiem czy jest takie forum. Tych co bywali często a teraz jakoś nie. Ale mogą doradzić już teraz użytkując. Zapewniam Was że będzie ważne - bo z okresem czasu i z perspektywy. No i wyłazi różne. Wszystko - dobre i złe. Nie znalazłem może? Jakby co to podpowiedzcie, gdzie szukać, a jak nie ma to pytajcie. Szczerze i prawdziwie będzie. Polecam siebie jakby co. Mieszkam 1,5 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 10.10.2007 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 To się dołączam, też ok 1,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 10.10.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witam weteranów , Mieszkam 0,5 roku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.10.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Hejka Wam wszystkim! Nie wiem czy jest takie forum. Tych co bywali często a teraz jakoś nie. : Witaj, witaj. A zajrzyj do psychologa, bo cosik mi się widzi, że "wskrzeszono" twój temat sprzed wielu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rav 10.10.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ja prawie 2 lata już użytkuję to co wybudowałem. W większości w dosłownym tego słowa znaczeniu. Zaglądam tu czasami. Czasami się udzielę, ale powoli staram się tego unikać, ponieważ "wszystkowiedzący teoretycy gazetowo-poradnikowo-forumowi" zaraz próbują być najmądrzejsi i piszą takie rzeczy, że odechciewa się potem pisać cokolwiek... Pozdrawiam tych co już mieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 10.10.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Za dwa tygodnie będziemy obchodzić drugą rocznicę mieszkania w naszym domku 29.X.2005. . parter jest zrobiony ale nadal wykańczamy poddasze i z zewnątrz. Mieszkałem w bloku i jednak nie ma to jak na swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.10.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 bobiczku witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.10.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Stuknie 2 lata za 2 tyg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 10.10.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Dziś mija rok.wg. mojej małżonki,czyli od momentu uruchomienia pieca-czytaj ciepłej wody w domu.... Wg.mnie piątek 20.10.2006 czyli od czasu montażu cyfry+ i pierwszego meczu w nowym domu...chyba mi wtedy najlepiej w życiu piwo smakowało.... Widzew Łódź 3-2 Lech Poznań 20 października, 19:00 niestety przegranego lub dla kibiców z Łodzi na szczęście wygranego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.10.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Dziś mija rok.wg. mojej małżonki,czyli od momentu uruchomienia pieca-czytaj ciepłej wody w domu.... Wg.mnie piątek 20.10.2007 czyli od czasu montażu cyfry+ i pierwszego meczu w nowym domu...chyba mi wtedy najlepiej w życiu piwo smakowało.... Widzew Łódź 3-2 Lech Poznań 20 października, 19:00 niestety przegranego lub dla kibiców z Łodzi na szczęście wygranego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 10.10.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Mnie to najbardziej Wowki brakuje... P.S. Też już mieszkam, ale krótko, bo nam się faza teoretyczna wydłużyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.10.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Mnie to najbardziej Wowki brakuje... P.S. Też już mieszkam, ale krótko, bo nam się faza teoretyczna wydłużyła... a mi Mieczotronixa (Alicjanki tez no i .....i Jagna sie nie odzywa Rydzu tez olał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 10.10.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ja prawie 2 lata już użytkuję to co wybudowałem. W większości w dosłownym tego słowa znaczeniu. Zaglądam tu czasami. Czasami się udzielę, ale powoli staram się tego unikać, ponieważ "wszystkowiedzący teoretycy gazetowo-poradnikowo-forumowi" zaraz próbują być najmądrzejsi i piszą takie rzeczy, że odechciewa się potem pisać cokolwiek... Pozdrawiam tych co już mieszkają Dokladnie takie same mam odczucia Chyab jakos pare lat temu jak tu zagladalem to mozna bylo czegos wiecej sie dowiedziec i nie bylo glupich tekstow ktore nie wiadomo do czego przypiac? ps Mieszkam jzu 3 rok na swoim i wprawdzie jeszcze cos wykanczamy ale juz nie duzo zostalo do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 11.10.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a, jakże tyż 2-gi roczekwszystko ustało okrzepło , ustabilizowało, zazieleniło się dookołazostała jakaś tam drobna kosmetyka wewnętrzno -zewnętrznano i lizanie finansowych ran pozdrav to all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 11.10.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ( ... ) Zaglądam tu czasami. Czasami się udzielę, ale powoli staram się tego unikać, ponieważ "wszystkowiedzący teoretycy gazetowo-poradnikowo-forumowi" zaraz próbują być najmądrzejsi i piszą takie rzeczy, że odechciewa się potem pisać cokolwiek... ( ... ) Potwierdzam w 100%. U mnie w grudniu bedzie dwa lata. A to dopiszę jeszcze to. Wczoraj byłem na "starych śmieciach" czyli na Warszawskich Kabatach ( wyprowadziłem się 7 lat temu do domku jednorodzinnego ) i ... trochę teraz zazdroszczę tych równiuteńkich wykostkowanych uliczek i chodniczków, fajnych placów zabaw dla dzieci, równych ulic, braku błota i pyłu i powiewu tej "wielkomiejskości" ... ech, sprawdziłem nawet w ogłoszeniach, stać by mnie było po sprzedaży domu, na ponad 100m w nowiusieńkim apartamentowcu. Próbuję odganiać od siebie te myśli ale jakoś tak mnie naszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina_i_marek 11.10.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 My mieszkamy dopiero kilka miesięcy i wcześniej też do aktywnych nie należeliśmy, ale faktycznie forum trochę przymiera. Najbardziej rozwala mnie klonowanie wątków. Przynajmniej na 60 % problemów są już udzielone odpowiedzi, wystarczy poszukać, a mimo to z uporem maniaka zakładane są nowe, nic nie wnoszące wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 11.10.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 My mieszkamy dopiero kilka miesięcy i wcześniej też do aktywnych nie należeliśmy, ale faktycznie forum trochę przymiera. Najbardziej rozwala mnie klonowanie wątków. Przynajmniej na 60 % problemów są już udzielone odpowiedzi, wystarczy poszukać, a mimo to z uporem maniaka zakładane są nowe, nic nie wnoszące wątki.[/quote Idą na łatwiznę oni chcą czytać,a my mamy pisać mieszkamy juz drugi rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.10.2007 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 To fajnie że czasem wracacie. Ja malutko-cipi,cipi... Tak o psach czasem, albo cos obok. Ale cieszę się ze spotkania starych znajomych - hurra Nie byłem coś z 2 lata i na dzień dobry oberwałem taką zjebkę od jednej(go), że ho,ho Pisaliśmy o zwierzętach. Moje na razie takie http://foto.onet.pl/gmqsm,skgowg43cwqx,u.html No i dostało mi się - że za aktywny nie byłem, za mało postów moich i że chyba gówno wybudowałem skoro tak Ech życie,życie..... A pamiętacie spotkanie we Wrocku w Piramidzie? Prywatne skrzyknięte przez forumowiczów do 200 km? a tu kilka moich- stare z zeszłego roku, ale coś widać Zawsze się cieszyłem i cieszę że mogłem poznać ludzi właśnie tutaj na forum i właśnie tych http://foto.onet.pl/gmqsm,s21awkg0ms8t,u.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.10.2007 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 I jeszcze dodatkowo-patrzcie - skleroza już forumowa - po pierwsze nie to forum z tym tematem - no nie? A po drugie - pozdrawiam Was mocno wszystkich. Mnie osobiście tęskno czasem za Alantą (ona mi radziła halogeny chować w puszki po ananasach w podwieszonym suficie ) i za Gagatą. Ale i za wieloma innymi. A porady pana Wojtka Nitki - były zawsze nieodzowne i konkretne. Sam korzystałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.10.2007 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 I wiecie co ja myślę ? Że może razem założymy forum tych - co nie teoretycznie, ale tak z użytkowania przyznają sie do błędów, powiedzą co zrobili źle, ale i pochwalą się decyzjami dobrymi takimi które powodują radochę. A jest ich nie mało, prawda? To idę spróbować. Tylko nie wiem gdzie. Zaraz popróbuje i dam Wam znać. A "żółtodzioby " niech wiedzą że nie zawsze teoria i majster to pewna wyrocznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts