Sloneczko 10.10.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Umiem czytać. Wszyscy umiemy. Ale wypowiadam się za siebie. Nachalna reklama systemu grzewczego Saunier Duval jest tak wkurzająca, że nigdy, przenigdy nie skorzystam z ich oferty. Jest baner, wyraźny i czytelny, ale to za mało. Musi się jeszcze otwierać dodatkowe okienko na każdej z podstron?!! To samo dotyczy reklamy banku BPH. Proszę, zróbcie coś z tym, bo mój adblock tego nie chwyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.10.2007 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Drodzy informatycy, to Wasza działka, więc proszę o odpowiedź, a najlepiej o skasowanie tego upierdliwego, wiecznie wyskakującego okienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.10.2007 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 No cóż... czuję się tu jak użytkownik jakieś pośledniej kategorii, gdyż zwykle nikt upoważniony z Redakcji, na moje posty nie odpowiada, choć sami stworzyliście ten wątek... Co więcej, ten przeklęty, flashowy obrazek pokazuje się już na każdej podstronie. Nic tylko pogratulować "życzliwego" podejścia do forumowiczów, bez których nie byłoby gdzie wklejać tych reklam (czyli zarabiać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 13.10.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Zainstaluj przeglądarkę Maxthon i problem zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 13.10.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 A co Wy tak z tymi przeglądarkami? Ja mam poczciwego IE i jakoś mi nic nie wyskakuje, oprócz dysku... ...czasami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 31.10.2007 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Konkluzja jest jedna: nie kupować produktów Saunier Duvala. Firma reklamuje się zbyt nachalnie. Widocznie MUSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.11.2007 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Powiedzcie mi, czy Wam naprawdę to wyskakujące okienko nie przeszkadza? Co otworzę stronę, jest na niej baner z reklamą urządzeń grzewczych, z którego generuje się okienko, latające w dół i do góry, które muszę za każdym razem wyłączać. Czy Jaśnie Wielmożny Informatyk może mi wreszcie udzielić odpowiedzi, jak sobie z tym poradzić, mając IE oraz Firefoxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Słonko, bardzo przeszkadza. Ale po cóż się produkować, skoro i tak osoby odpowiedzialne mają nas w... ? Sztuka dla sztuki? Szkoda czasu. I tak nie pomoże przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.11.2007 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 No i nie będę głosować na ranking popularności naszego Forum. Przykro mi również z tego powodu, że Redakcja okazała totalne lekceważenie mnie, nas i zgłoszonego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 No i nie będę głosować na ranking popularności naszego Forum. Przykro mi również z tego powodu, że Redakcja okazała totalne lekceważenie mnie, nas i zgłoszonego problemu.Jak zwykle tobie nic nie pasuje. Nie glosuj , nie narzekaj , bo pomysle , ze jestes stara panna , nic starym pannom nie ujmujac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 pogoda jest kiepska. Front jakis nad Krakowem przechodzi, ja ziewam tak, że o malo co gęby mi nie rozedrze Słoneczko - wędruj zaglosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 01.12.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Gdyby zalozyc watek "Kto nie glosowal na Muratora" , to kto oprocz naszej gwiazdy tam by sie wpisal ? Chyba tylko ci , co nie mieli tego dnia dostepu do komputera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Marudzić - marudzę ale zagłosowałam. Mankamenty mankamentami, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie. Muratora, znaczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.12.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Jakie ostre słowa pod adresem informatyków. Przykro nam, ale nie ma kogoś takiego, jak dyżurny informatyk 24 h. Pytanie zgłosiliśmy, w poniedziałek będzie odpowiedź. Pozdrawiamy i prosimy o spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 03.01.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Powiedzcie mi, czy Wam naprawdę to wyskakujące okienko nie przeszkadza? Co otworzę stronę, jest na niej baner z reklamą urządzeń grzewczych, z którego generuje się okienko, latające w dół i do góry, które muszę za każdym razem wyłączać... Już nie urządzeń grzewczych, ale jeżdżące okienko jeździ nadal. W Firefoxie z adblock. Zainstaluj przeglądarkę Maxthon i problem zniknie Nie chcę sobie instalować nowej przeglądarki, już się po kolei przesiadałem z IE, poprzez Operę na Firefoxa. Czy mam się czuć zaszczuwany przez jakieś p... okienko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.01.2008 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 nie mam u siebie w Operze ani w FF wtyczek flash, więc nic nie mogę stestować ale spróbuj tego http://elenoir.wordpress.com/2006/12/12/blokowanie-reklam-w-firefoxie/ewentualnie tegohttp://www.idg.pl/ftp/pc_15063.html i czytelniado FF http://www.searchengines.pl/index.php?showtopic=68533do Operyhttp://www.egielda.com.pl/forum/index.php?showtopic=8365&view=findpost&p=96431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.01.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 ...ale spróbuj tego 1. http://elenoir.wordpress.com/2006/12/12/blokowanie-reklam-w-firefoxie/ ewentualnie tego 2. http://www.idg.pl/ftp/pc_15063.html Dzięki dzięki: ad 1. to adblock w wersji oryginalnej (niespolszczony) - chyba działa lepiej od adblock plus z polskim interfejsem. Ale adblock plus trzeba usunąć. ad 2. "No script" - i to dopiero zadziałało, dodatkowo na dole wyświetla info o blokowanym skrypcie (nie zaszkodzi wiedzieć, że coś się tam dzieje pozdrawiam ps. juz po napisaniu tego posta, chciałem się "uśmiechnąć" i "no script" zablokowało uśmieszek. Można czasowo zezwolić na skrypt z muratordom.pl - no i uśmieszki są :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.01.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Wszystko ok, tylko dlaczego musimy szukać takich sposobów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.12.2008 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 I wszystko zaczęło się od nowa, tylko w bardziej zmasowany sposób Znowu po każdej otwieranej stronie latają mi obrazki, z którymi trudno sobie poradzić. Napiszę więc, co słyszałam w radiu RMF, skoro Redakcja o tym nie wie. Otóż UOKiK potraktował taki sposób umieszczania reklam na stronach, jako wchodzenie w czyjąś prywatność i właściciele portali z ruchomymi reklamami będą karani finansowo i to dość dotkliwie. Może to być nawet całoroczny dochód z reklam właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts