Trurl 05.12.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 ... Napiszę więc, co słyszałam w radiu RMF, skoro Redakcja o tym nie wie. Otóż UOKiK potraktował taki sposób umieszczania reklam na stronach, jako wchodzenie w czyjąś prywatność i właściciele portali z ruchomymi reklamami będą karani finansowo i to dość dotkliwie. Może to być nawet całoroczny dochód z reklam właśnie. To jakaś bzdura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.12.2008 01:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 ... Napiszę więc, co słyszałam w radiu RMF, skoro Redakcja o tym nie wie. Otóż UOKiK potraktował taki sposób umieszczania reklam na stronach, jako wchodzenie w czyjąś prywatność i właściciele portali z ruchomymi reklamami będą karani finansowo i to dość dotkliwie. Może to być nawet całoroczny dochód z reklam właśnie. To jakaś bzdura. http://di.com.pl/news/24059,0,Pop-up_na_cenzurowanym_co_na_to_domy_mediowe.html i nie musisz mnie przepraszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.12.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Z tego co wiem dotyczy to wyłącznie popupów, których nie da się zamknąć (nie mają widocznego i łatwo dostępnego krzyżyka) Wśród zakwestionowanych reklam znalazły się m.in. takie, w których pole krzyżyka jest nieaktywne bądź ucieka przed kursorem, w ogóle nieposiadające pola zamknięcia lub z zamknięciem pojawiającym się dopiero po kilkunastu sekundach odtwarzania, a także reklamy dźwiękowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.04.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Znowu muszę zapytać Szanowną Redakcję: nie wystarczy sam baner?! Szału można dostać latając za obrazkami, które zasłaniają tekst i uciekają przed skasowaniem Trochę więcej szacunku dla Forumków, którzy tak dobrze Wam z okazji Świąt życzyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts