Jaro S. 10.10.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Hej Czy ktoś buduje projekt domu Lipnica Murowana? Będę wdzięczny za uwagi i zdjecia Projekt jest z pracowni: http://dom-projekt.pl/projekt-domu-94.html Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia R. 10.10.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Cześć kolego Fajny wybraliście projekt. Ładny z zewnątrz a przede wszystkim funkcjonalny! To kiedy zaczynacie budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaro S. 10.10.2007 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 hej koleżanko fajnie, że Tobie sie też ten domek podoba. planowany czas rozpoczecia robót to wczesna wiosna 2008, narazie jestesmy na etapie załatwiania pozwolenia i innych papierków. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 10.10.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witam. domek bardzo sympatyczny- fajny rozkad pomieszczeń życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 11.10.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Domek fajny, ale nie dopatrzyłam sie w nim pom. gospodarczego, a w domu jest raczej niezbędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaro S. 11.10.2007 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 hej!odnośnie pomieszczenia gospodarczego planujemy je zrobić z pokoju 1.5.powiekszymy pokój 1.7 łazienke przesuniemy troche i otrzymamy wiekszy pokój, troche większą łazienke i srednie pomieszczenie gospodarcze. wejście do pokoju będzie z korytarza a nie z witrołapu jak to jest w projekcie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaro S. 15.10.2007 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 oooooooooooooo nikt nie buduje tego doku ???? Pomocy!!! Pokażcie jakieś zdjecia. Odezwijce się!!! Pozdrawiam Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaro S. 15.10.2007 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 oooooooooooooo nikt nie buduje tego domku ???? Pomocy!!! Pokażcie jakieś zdjecia. Odezwijce się!!! Pozdrawiam Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia R. 28.01.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Jaro mam nadzieję, ze na wiosnę ruszycie z budową bo domek zapowiada się fajnie Fajnie byłoby pooglądać zdjęcia z jego realizacji Niedaleko mojego miejsca zamieszkania stawia się chyba taki sam domek. Są już położone krokwie. Na wiosnę moze się tam wybiorę to zrobię jakieś zdjecia. Pozdrawiam i życzę szybkiego załatwienia wszystkich pozwoleń na budowę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marras 28.08.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Ja jestem juz prawie zdecydowany na ten projekt.Bardzo mi sie podoba funkcjonalnosc pomieszczen. Ze zmian planuje zrobienie mini kotlowni pomiedzy lazienka a pokojem 1.5 i zrobienie do niej wejscia z zewnatrz. Czy ktos buduje ten projekt i moglby podzielic sie ewentualnymi zdjeciami z budowy? pozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek.s 21.10.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 i jak panie kolego zaczołes już budowe lipnicy????????????????podaj email to wyśle pare fotek z moją lpnicą już wybudowaną i przykrytą.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts