ocia79 11.10.2007 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Kibelek planuje na scianie gdzie jest wejscie do pralnio-suszarni. Dziekuje za uwage. Najpierw wyprobuje na "sucho" ,przed wejsciem hydraulika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 11.10.2007 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Z tym murowanym prysznicem moze masz racje.Lazienka ogolnie b.mala wyszla ,a jeszcze wanna - nie chce jej zagracic. A ja dopiero za tydzien bede na budowie .Musze sobie prowizorke z desek na podlodze ulozyc (hahahahaha) - niestety cierpie na brak wyobrazni przestrzennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 11.10.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 A może jedną długą umywalkę i do niej dwa krany? Początkowo tak chciałam, potem zrezygnowałam i teraz trochę żałuję Ja tak właśnie planuję w łazience dzieciaków...Nie mogę znieść porannego przepychania i "ona była pierwsza wczoraj, to dzisiaj ja !"...Będzie umywalka 110 cm i dwa krany...Mam nadzieję, że to rozwiąże sprawę kolejności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 13.03.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 http://images21.fotosik.pl/390/3c863164229988b9m.jpg http://images24.fotosik.pl/77/cfbf19431d85db40m.jpg jakiej firmy te umywalki? roca czy koło bo ja właśnie takich szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.03.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Problem jest tego typu,ze wymarzylam sobie 2 umywalki w gornej lazience.Ale z tego co teraz widze to strasznie skromna mi wyszla ta lazieneczka i nie wiem czy zmieszcza mi sie tam moje 2 umywalki. Wanna bedzie prostokatna. Dlugosc sciany 3,60 a drzwi 80cm. http://images28.fotosik.pl/25/cf52ff221e9be459.jpg Zastanów się,czy jednocześnie dwie osoby będą korzystać z jednej łazienki? Ja też myślałam początkowo o dwóch umywalkach w górnej łazence,ale... Skoro mam mieć dwie łazienki to dwie osoby mogą się myć w dwóch łazienkach,nie wchodząc sobie w paradę.Dlatego też rozdzieliłam wannę od kabiny-wanna na górze,kabina na dole.I tak jednocześnie dwie osoby( nie tylko domownicy) będą miały kawałek intymności tylko dla siebie. Pozdrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 13.03.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 tylko mi zalezy bardzo zeby wszystko odbywalo sie w gornej lazience a dolna ma byc bardziej taka wizytowa,bez szamponow,szczoteczek,past itd.chociaz swiadoma jestem tego,ze troche tam malo miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.03.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 http://images21.fotosik.pl/390/3c863164229988b9m.jpg http://images24.fotosik.pl/77/cfbf19431d85db40m.jpg jakiej firmy te umywalki? roca czy koło bo ja właśnie takich szukam to Roca neo selene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.03.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 A to jest inna kwestia-ja intensywnie myślę,jakie szafki zrobić do łazienek żeby pochować to wszystko.Wiesz ja np.widziałam taką łazienkę jak nasza( ten sam projekt) właśnie z dwiema umywalkami,nie spodobało mi się i wtedy ostatecznie zdecydowałam się tylko na jedną.Ale wszytko zależy też od tego ilu jest stale domowników,jaki jest "harmonogram" pobudek,wyść do pracy,szkoły itd.Jeżeli łazienka jest za mała nie zagracałabym jejBogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 16.03.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 a może byś powiększyła łazienkę kosztem pralnio-suszarni?? osobiście nie robiłam drzwi wejściowych z łazienki tylko z korytarza (w Twoim przypadku, gdy łazienka jest nieduża).....już zyskałabyś na kolejnej ścianie i troszkę weszłabym ze ścianką działową w suszarnie...może to byłoby jakieś rozwiązanie, żeby powiększyć (chociaż o 50cm-na długości) łazienkę jak myślisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 16.03.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 a może byś powiększyła łazienkę kosztem pralnio-suszarni?? osobiście nie robiłam drzwi wejściowych z łazienki tylko z korytarza (w Twoim przypadku, gdy łazienka jest nieduża).....już zyskałabyś na kolejnej ścianie i troszkę weszłabym ze ścianką działową w suszarnie...może to byłoby jakieś rozwiązanie, żeby powiększyć (chociaż o 50cm-na długości) łazienkę jak myślisz?? juz za pozno-tynki juz sa ,hydraulika ale dziekuje za dobre rady jakos to tam wszystko musze teraz zmiescic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 17.03.2008 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Właśnie to przejście z łazienki do pralni jest super i spowoduje, że łazienka się odbałagani. Żadnej bielizny na grzejniku, żadnych ciuchów dzieci na podłodze po myciu - w ostateczności latorośle kopną ciuchy do pralni i tyle. Mam teraz tak połączoną łazienkę z pralnio-suszarnią i uważam, że to jedno z lepszych rozwiązań w naszym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 17.03.2008 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Właśnie to przejście z łazienki do pralni jest super i spowoduje, że łazienka się odbałagani. Żadnej bielizny na grzejniku, żadnych ciuchów dzieci na podłodze po myciu - w ostateczności latorośle kopną ciuchy do pralni i tyle. Mam teraz tak połączoną łazienkę z pralnio-suszarnią i uważam, że to jedno z lepszych rozwiązań w naszym domu. dlatego mam tak mala lazienke.bardzo zalezalo mi na tej pralnio-suszarni z wejsciem z lazienki.nawet grzejnik drabinkowy przenioslam do pralni - ma tam swoje miejsce i bedzie sluzyl glownie do suszenia recznikow;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milu 23.01.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Mam podobny problem, jak autorka watku, niestety miejsca mniej Miedzy kominem a ściną jest tylko 140 cm i tam mają byc 2 umywalki. Fliziarz twierdzi, ze to mozliwe, ale nie moga byc wieksze niz 55cm szerokość i 43 głebokość. Umywalki mają byc podblatowe, moze ktos wie jakiej mogły by byc firmy, bo na razie nic mi nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milu 24.01.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Znalazłam umywalki Roca Diverta, wydaje sie, ze beda pasowały. Gorzej, ze ta seria nie ma misek ustepowych (chyba, ze znowu zle szukałam ), no i wanna juz zamówiona z rodzaju "zaokraglonych", a te umywalki sa prostokatne Ale tak to jest, jak mysli sie o wykonczeniu w ostaniej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts