alicja1351 10.10.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witam. Kupiliśmy meble kuchenne (gotowiec z brw) z blatami na każdą szafkę, co mi sie strasznie nie podoba. Dokupiliśmy blaty żeby był na całości jeden i rózne akcesoria do nich.Mieliśmy wybór albo czekać na gotowce 2 razy droższe, powykańczane 3/4 tygodnie albo kupić od ręki ale do samodzielnego wykończenia. Kupiliśmy listwy (nie wiem jak się to fachowo nazywa wiec wklejam zdjecie) próbowałam żelazkiem ale jakoś nie za bardzo sie chce przykleić. Może ktoś wie jak zamocowac taką listwę do boku blatu. http://images24.fotosik.pl/100/1639cfc520848e5c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.wojcik 10.10.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 witam Wykończenie okleinarką obrzeżem z PVC w Rzeszowie kosztuje około 3,5 zł/mb.U mnie po kilku latach eksploatacji jak się odkleiło , to dostałem informację, żeby przykleić butaprenem. Z tego co widzę na zdjęciu, to jeśli to jest okleina bez kleju na spodniej warstwie, to żelazko chyba niewiele pomoże. Okleiny z klejem widziałem w Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja1351 10.10.2007 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 już sama metodą prób i błędów się nauczyłam. Okleina jest z klejem , trzeba dobrze rozgrzać żelazkiem a potem mocno dociskać i trzymać aż ostygnie Bardzo dziękuję za odpowieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts