zuzalja 10.10.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witam , prosze o wasze uwagi co do tego projektu.http://www.dom-parterowy.pl/informacje.php?kategoria=pg&id=pg07 dziekuje i pozdrawiam zuza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.10.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Mam sentyment do pracowni Bauherr, choć ostatecznie nie kupiłam u nich projektu. Bryła wydaje się spora, ale w środku nie poszaleli. Front - ściana szczytowa z jednym małym oknem na parterze - jeśli masz wjazd na działkę od południa - lepiej poszukaj innego projektu. Pokoiki na górze maleńkie, ale z balkonami. Zastanów się czy na górze potrzebujesz aż dwie wanny? W łazience połączonej z sypialnią mógłby wystarczyć natrysk. Dzięki temu zlikwidujesz "wyrostek" wchodzący na sąsiedni pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żabunia 10.10.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witam , prosze o wasze uwagi co do tego projektu. http://www.dom-parterowy.pl/informacje.php?kategoria=pg&id=pg07 dziekuje i pozdrawiam zuza. Mam kilka uwag: bardzo stromy dach co najmniej jakby miał być budowany w Tatrach.... Mało interesująca niezbyt czytelna bryła... Mała powierzchnia salonu wraz z jadalnią. Ogólnie jak za komuny... Myślę że lepiej jest zamówić indywidualny projekt u architekta , spełniając przy tym swoje marzenie a nie akceptując coś kto na siłę robi w celach zarobkowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 18.10.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 jaka jest definicja architektury zakopiańskiej wg szanownego płaza?a jaka architektury "za komuny"?, bo z kostką to ten dom nie ma nic wspólnego? Co szanowny płaz rozumie pod pojęciem czytelna? (czy szanowny płaz bez zrozumienia nie powiela nomenklatury z artykułów przeczytanych gdzieś mimochodem w kolejce u fryzjera?) Jaki powinien być ten salon w domu o powierzchni 114,5m2?Powinien stanowić 50% powierzchni, czy "tylko" 40%? Reasumując - projekt ma kilka mankamentów, ale na pewno nie te, które na siłę stara się znaleźć nasz szanowny płaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts