żabunia 10.10.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witam , mam wąską działkę 14m i chcę na niej pobudować dom jednorodzinny z wysuniętą w stronę ulicy częścią usługową/biuro/ . W warunkach zabudowy jest powiedziane że nieprzekraczalna linia zabudowy jest aż 5m od linii rozgraniczającej . Czy jest jakaś możliwość przysunięcia się do linii rozgraniczającej z częścią usługową. Kto ma na to wpływ? w urzędzie gminy odsyłają mnie od jednego pokoju do drugiego i każdy mówi co innego...Czy ktoś może mi pomóc? Czy jest jakieś prawo lub odstępstwo od przepisów które pozwoli pobudować mi się bliżej linii rozgraniczającej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 18.10.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 to Twój wspaniały architekt Ci nie powiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts