Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jeśli ktoś zamierza budować, remontować lub jest na etapie wykończeniówki domu na śląsku, w okolicach Gliwic mogę z czystym sumieniem polecić "moją" ekipę.

Miałam przy nich ten "luksus", że mogłam spokojnie siedzieć w pracy i nie martwić się co tym razem będzie źle zrobione.

Namiary na nich dostałam również z polecenia.

Do tynków wzięłam niestety inną ekipę no i musiałam ich ostro pilnować.

Z powodu dość dużego zainteresowania watkiem i częstymi prośbami o podanie namiarów przez forumowiczów zdecydowałam podaję moich fachowców (ale tylko tych godnych polecenia):

- architekt Pani Aleksandra 601 834 455

- budowlanka (od stanu surowego po dach): Pan Bogdan Radecki 603 294 700 oraz PAn Olek 603587 590

- wykończeniówka Pan Bogdan Radecki: 603 294 700 i Pan Andrzej Gabryś 607 103 811

- alarmy, anteny - Pan Janusz Błaszczyński 601 403 490,

- elektryk Pan Paweł 693 682 235

- schody, parkiety 509 626 231

Tych fachowców moge polecić na 100%. Z pozostałymi było różnie więc przemilczę.

Powodzenia wszystkim budującym!

• Odpowiedzi 182
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Wlasnie otrzymalem zakupiony projek domu z MURATORA. To jest "Murator Mo3a moje miejsce - wariant 1" Szukam ekipy do postawienia tego domu jeszcze w tym roku. Macie kogos godnego polecenia? podaje nr tel 606 693 333. dzieki

ps

chce ekipe ktora zrobi wszystko od A do Z, lub sama podzleci. A ja bede tylko z nimi ustalal.

Mialem doswiadczenie ostatni z kilkoma ekipami i ....

jedni super, np. ocieplenie, okna,

ale inne ...

• 1 month później...

Witam,

O ile nie spoznione to moge polecic mego wykonawce,

ciesla z wyksztalcenia ale robia prawie wszystko,z pewnoscia w drewnie ale i inne prace budowlane tez,(zdjecia moge przeslac,czesc juz jest na forum).Jesli czegos nie robi to mowi od razu.

Co wazne jest uczciwy,mam tu na mysli,ze nic nie ginie z domu i budowy a to tez wazne jak mysle...My robimy remont domu,w ktorym mieszkamy.

U nas pracowal juz 3 razy...

Firma z Mikolowa...

witam :)

czeka mnie remont domu. Pilnie szukam ekipy, ktorej najlepiej kompleksowo moglibysmy zlecic prace. Pracy bedzie sporo, bo do zrobienia sa podlacza (kanalizacja, c.o.), czesciowa przebudowa wnetrz, podlogi, wymiana okien itd itd.

Szukam namiarow na sprawdzonych fachowcow. Aha, dom zlokalizowany pod Tarnowskimi Gorami.